Μαγκιά, Πολάκης και εξάτμιση: Όταν ο υπουργός είναι πολύ ανθυγιεινός για να είναι Υγείας

Φραπεδιά, τσιγαροθήκη, κάπνα, ανοιχτό πουκάμισο, βαρβάτο μουστάκι και βλέμμα απόκοσμο. Ωραίο περιβάλλον για ρεμπετάδικο ή καφενέ της δεκαετίας του '70. Όχι όμως, είναι το τραπέζι που κάθεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βρίσκεται εντός της Βουλής.

Γράφει ο Γιώργος Μιχαηλίδης

Το παραπάνω σκηνικό μόνο καθ' υπερβολήν δεν είναι και αυτό γιατί αν θέλαμε να υπερβάλλουμε θα βάζαμε και μουσική υπόκρουση, όμως ο υπουργός Υγείας κυκλοφορεί χωρίς μουσική, αρκεί ο ίδιος.

Ο

υπουργός Υγείας με το πηγαίο, αντρίκειο και λαϊκό φέρσιμό του δεν ξεχωρίζει από τα λαϊκά παιδιά της πιάτσας και δεν θέλει να ξεχωρίζει. Τι κι αν έχει υπουργείο, τι κι αν εκφέρει δημόσιο λόγο; Ο εκχυδαϊσμός της έκφρασης, των τρόπων συμπεριφοράς και της επιχειρηματολογίας είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, αφού σε κάθε ευκαιρία στηλιτεύει τα «βοθροκάναλα τής διαπλοκής» και τους δημοσιογράφους, στους οποίους θέλει να μάθει να κάνουν σωστά την δουλειά τους.

Ποιος; Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2015 αποκάλεσε δημοσίως τον ιό του AIDS, αντί για HIV, «χιβ». Και έκανε και τσαμπουκάδες σε όσους τον διόρθωσαν.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ο οποίος γράφει εκεί που δεν πιάνει η μελάνη τον αντικαπνιστικό νόμο και καπνίζει σε κλειστούς χώρους. Όχι μόνο αγνοώντας τον συγκεκριμένο νόμο αλλά δείχνοντας ασέβεια σε κάθε άλλον που βρίσκεται στον ίδιο χώρο και ενοχλείται από το κάπνισμα. Είναι μάγκας.

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ο οποίος σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ καταχειροκροτούμενος από αποχαυνωμένους ΣΥΡΙΖΑίους που καμαρώνουν τον υπουργό τους, επιτίθεται για άλλη μία φορά σε δημοσιογράφο ο οποίος βρισκόταν μέσα στο στόμα του λύκου. Μία πεζοδρομιακή επίθεση στην οποία ο αναπληρωτής υπουργός έκανε λόγο για «βοθροκάναλα της διαπλοκής» τα οποία παρερμήνευσαν τις δηλώσεις του. Δυστυχώς για τον ίδιο δεν τρώει όλος ο ελληνικός λαός σανό. Μόνο το 17% του.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ο οποίος στην ίδια εκδήλωση μας αποκάλυψε πως ο δημοσιογράφος με τον οποίον αντιπαρατέθηκε την ημέρα του «χιβ» γλύτωσε την ζωή του γιατί ο ίδιος κρατήθηκε και δεν τον έχωσε τρία μέτρα κάτω από την γη.

Και για να κλείσουμε θα χρησιμοποιήσουμε την φράση του που είπε στην ίδια εκδήλωση «γυρνάει και ο τροχός». Καλό λοιπόν είναι να σκεφτεί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας πως επειδή «γυρνάει ο τροχός», μόλις κλείσει ολοκληρώσει τον κύκλο του δεν θα τον αναγνωρίζει ούτε ο θυρωρός του.

The post Μαγκιά, Πολάκης και εξάτμιση: Όταν ο υπουργός είναι πολύ ανθυγιεινός για να είναι Υγείας appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα