Λεβαδειακός – Βέροια 0-2, Κέρκυρα – Καλλονή 2-0

Η Βέροια κέρδισε τον Λεβαδειακό στα τελευταία λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης, ενώ η Κέρκυρα νίκησε με την σειρά της την Καλλονή με 2-0...

Λεβαδειακός – Βέροια

Την 9η νίκη στο πρωτάθλημα και μόλις 2η εκτός έδρας πανηγύρισε η Βέροια στην έδρα του Λεβαδειακού και ανέβηκε στους 34 βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει

να κυνηγήσει την 5η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ της Ευρώπης. Η «Βασίλισσα» του Βορρά χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο 84΄ο Μαραγκός με πλασέ στην κίνηση ύστερα από φάουλ του Μπεν άνοιξε το σκορ και στο 89' ο Καλτσάς με σουτ θα «κλειδώσει» τη νίκη για την Βέροια και θα πετύχει παράλληλα το 11° του γκολ στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός: Σηφάκης, Τριποτσέρης (62' Πελέ), Στάθης, Κώτσιος, Μάντζιος, Ζιτό, Βούκσεβιτς (55' λ.τ. Κατίδης), Τομάς, Ορτέγκα (75' Μρντάκοβιτς), Μιλοσάβλιεβ, Γκόμες.

Βέροια: Χινάρ, Νέτο, Μπράβο, Βέρτζος, Μαραγκός, Μπατιόν, Βάθκεθ (82' Βεργώνης), Καλτσάς, Τάτος (67' Καμπαγιέρο), Μπεν, Ντουμίτρου (75' Γεωργιάδης).

Κέρκυρα – Καλλονή

Η Κέρκυρα κατάφερε να πάρει το βαθμολογικό ντερμπι με την Καλλονή και να την προσπεράσει αφήνοντας την στην 11η θέση της βαθμολογίας και υποχρεώνοντας την στην 8η ήττα στο πρωτάθλημα. Στη νίκη της Κέρκυρας βοήθησε και η αποβολή του Αντέγιο στο 33' καθώς μέχρι τότε το ματς ήταν στο 0-0. Τα γκολ για τους «Φαίακες» μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 56' ο Καϊκούτ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που είχε κερδίσει η Κέρκυρα και στο 77' η Κέρκυρα «σφράγισε» τους τρεις βαθμούς της νίκης με το διαγώνιο σουτ του Ντιόγκο.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Ναγιάρ (89' Κρητικός), Καϊκούτ (69' Λεάλ), Γκαζαριάνμ (90'+2' Κόντος), Μαρκόφσκι, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ανδρεόπουλος, Ντιόγκο, Χουμπούτια, Φάμπιο

Καλλονή: Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Τσαμπούρης, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς (78' Μίνγκας), Λεοζίνιο (38' Κριπιντίρης), Μανούσος, Χουάνμα, Πιπίνης (68' Πετρόπουλος)

The post Λεβαδειακός – Βέροια 0-2, Κέρκυρα – Καλλονή 2-0 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα