«Λεοντόκαρδος» τζιχαντιστής έβαλε μπούρκα για να το σκάσει από το ISIS και τον ρεζίλεψαν οι στρατιώτες [εικόνα]

18:27 7/4/2016 - Πηγή: KoolNews

Η μεταμφίεσή του σε γυναίκα δεν κατάφερε να γλιτώσει μαχητή του Ισλαμικού Κράτους που συνελήφθη από τον αιγυπτιακό στρατό στο Σινά.

Τον έπιασαν κοντά στην παράκτια πόλη Al-Arish, την πρωτεύουσα της επαρχίας του βόρειου Σινά, περίπου 200 μίλια βορειοανατολικά του Καΐρου.

Ο μαχητής μεταμφιέστηκε σε γυναίκα φορώντας μπούρκα σε μια προσπάθεια να αποστατήσει από τους τζιχαντιστές στο Σινά. Μια φωτογραφία που ανέβηκε στο Twitter τον δείχνει

να περιβάλλεται από χαμογελαστούς Αιγύπτιους στρατιώτες.

«Αιγύπτιοι στρατιώτες ποζάρουν με τζιχαντιστή ντυμένο γυναίκα στο Al-Arish. #Sinai» ήταν το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία. Εξτρεμιστές που συνδέονται με τον ISIS έχουν εξαπολύσει αιματηρή εξέγερση από τότε που ανατράπηκε ο πρόεδρος Mohamed Morsi το 2013.

Το υπουργείο Εξωτερικών συμβουλεύει να μην ταξιδεύει κανείς στο βόρειο Σινά όπου σημειώνονται βομβιστικές επιθέσεις εναντίον κυβερνητικών κτιρίων και δυνάμεων ασφαλείας με μόνη εξαίρεση το αυστηρά φρουρούμενο θέρετρο Sharm el Sheikh.

The post «Λεοντόκαρδος» τζιχαντιστής έβαλε μπούρκα για να το σκάσει από το ISIS και τον ρεζίλεψαν οι στρατιώτες [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα