«Κρίκετ Ζαν Κλάουντ» και «Τόμας Βάιζερ»: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «κατακρεούργησε» τα ξένα ονόματα στην Εξεταστική [βίντεο]

Φαίνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν τα πάνε και πολύ καλά με την αγγλική γλώσσα. Για πάρα πολύ καιρό ακουγόταν πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν μιλούσε καλά αγγλικά αλλά ο πρωθυπουργός απέδειξε ότι τα καταφέρνει. Τώρα όμως, ήρθε η σειρά μίας βουλευτή να κατακρεουργήσει τα αγγλικά και πιο συγκεκριμένα τα ξένα ονόματα που έπρεπε να πει κατά την διάρκεια της Εξεταστικής για το Μνημόνιο.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, Παναγιώτα Κοζομπόλη-Αμανατίδη κατά την διάρκεια της Επιτροπής έπρεπε να αναγνώσει τα ονόματα των μαρτύρων που καλεί το κόμμα της στην Εξεταστική. Η κ. Κομποζόλη-Αμανατίδη «ξαναβάφτισε» τον γνωστό πρώην κεντρικό τραπεζίτη της Ευρώπης Ζαν Κλοντ Τρισέ, λέγοντας τον «Κρίκετ Ζαν Κλάουντ».

Αυτό όμως δεν ήταν το μόνο λάθος της κυρίας Κοζομπόλη, η οποία ως φαίνεται πήγε εντελώς αδιάβαστη, καθώς εκτός από τον Τρισέ, παράλλαξε τα ονόματα του Τζότζεφ Στίγκλιτς σε «Ζόσεφ Στρίγκλιτς», του Κλάους Μαζούχ σε «Κλάους Μάους», του Τόμας Βίζερ σε «Τόμας Βάιζερ» και του Ματίας Μορς σε... «Μους Ματίας»!

Φωτογραφία Eurokinissi

The post «Κρίκετ Ζαν Κλάουντ» και «Τόμας Βάιζερ»: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «κατακρεούργησε» τα ξένα ονόματα στην Εξεταστική [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα