Κουρουμπλής: Έγκλημα αν χαθεί η πολιτική σταθερότητα

Ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής μίλησε στην πρωινή εκπομπή του MEGA για το αφορολόγητο, τη συμφωνία και τις συντάξεις των αναπήρων.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Κουρουμπλής:

Για τις συντάξεις των αναπήρων:

Δεν νομίζω να κοπούν οι συντάξεις των αναπήρων. Η μέριμνα που λαμβάνεται από την συνομοσπονδία αλλά το παρακολουθώ

και εγώ, είναι ότι οι αναπηρικές συντάξεις δεν θα κοπούν. Θα έρθουν καλύτερες μέρες. Μερικές προνοιακές πολιτικές, πρέπει σιγά σιγά να επανέλθουν.

Για το αφορολόγητο και την συμφωνία.

Δεν μπορώ να κάνω την Κασσάνδρα όπως την κάνατε εσείς. Λέγατε πως θα κατέβει το αφορολόγητο από τα 9000 ευρώ στα 7000 και δεν έγινε. Ας καταλήξουμε στην συμφωνία, ας πάμε στην ρύθμιση του χρέους και έτσι θα αλλάξει το περιβάλλον στην Ελλάδα.

Όποιον οικονομολόγο κι αν ρωτήσετε ανεξαρτήτως ιδεολογίας, θα σας πει το ίδιο. Δεν υπάρχει δίλημμα στις ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Η χώρα αυτή την στιγμή, έχει ανάγκη από πολιτική σταθερότητα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα αυτή την στιγμή από το να χαθεί η πολιτική σταθερότητα. Και θα περίμενα από άλλες δυνάμεις αυτήν την στιγμή, δεν μιλάω για την Δεξιά αλλά για άλλες δημοκρατικές δυνάμεις, να στηρίξει την κυβέρνηση στο θέμα του ασφαλιστικού.

Δεν ξέρω πότε θα γίνει η συμφωνία. Δεν είμαι προφήτης. Πάντως γίνεται προσπάθεια να κλείσουμε την συμφωνία το ταχύτερο και τότε θα έρθει η Ανάσταση της οικονομίας.

The post Κουρουμπλής: Έγκλημα αν χαθεί η πολιτική σταθερότητα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα