Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για κόμμα Παπανδρέου: Μπορεί να μας περιμένουν εκπλήξεις

12:04 4/1/2015 - Πηγή: KoolNews

Ούτε στο ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς δεν ησυχάζει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Μεταξύ light χαρτοπαιξίας (τριανταένα) όπου μάλιστα ο εγγονός του Κωνσταντίνος -γιός του Κυριάκου- του πήρε τα λεφτά, δέκα ολόκληρα ευρώ, μπλοφάροντας, φαγητού και βασιλόπιτας βρήκε το χρόνο να ασχοληθεί και με την πολιτική.

Όπως καταγράφει ο ΒΗΜΑτοδότης το βράδυ της πρωτοχρονιάς

ήταν συγκεντρωμένη όλη η οικογένεια Μητσοτάκη (πλην του περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη που έμεινε στο Καρπενήσι στη μάχη με τα χιόνια) στην οικία της Κατερίνας, η οποία φρόντισε να ακολουθήσει την ορίτζιναλ συνταγή της μητέρας της Μαρίκας για τα ντολμαδάκια.

Έτσι λύθηκε η γλώσσα και για πολιτική συζήτηση. Τα ως τώρα δημοσκοπικά ευρήματα υπέρ του κ. Τσίπρα φαίνεται ότι ανησύχησαν τον Επίτιμο, ο οποίος κάποια στιγμή είπε ότι «οι Ελληνες έχουν χάσει το μυαλό τους και θέλουν να βάλουν τη χώρα σε περιπέτειες». Επέμεινε σε αυτό λέγοντας ότι «αν ο κόσμος ψηφίσει όπως φαίνεται στις δημοσκοπήσεις, θα εισέλθει σε περιπέτειες».
Δεν έχασε την ευκαιρία και έκανε λόγο και για το νέο υπό τον Γιώργο Παπανδρέου κόμμα σχολιάζοντας: «Μπορεί να μας περιμένουν εκπλήξεις».

Η Ντόρα Μπακογιάννη θυμήθηκε ότι βρέθηκε τρεις φορές σε τηλεοπτικά πάνελ με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τους ανάγκασε να πουν πράγματα τα οποία δεν ήθελαν, όπως η υπόθεση της στάσης πληρωμών με τον Γιάννη. Τόλιο.

Τέλος, εκεί γύρω στις 2 το πρωί ο Επίτιμος κάλεσε τα δύο παιδιά του, Ντόρα και Κυριάκο, να δώσουν τη μάχη για την εκλογή τους στην Α' και Β' εκλογική περιφέρεια αντιστοίχως, ευχόμενος μάλιστα και πρωτιά.

The post Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για κόμμα Παπανδρέου: Μπορεί να μας περιμένουν εκπλήξεις appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα