Κλείνει το θέμα Χριστόπουλου ο ΣΥΡΙΖΑ – «Καραμπόλες» φέρνει ο Γλέζος

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Μανώλη Γλέζου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, δημιουργεί καραμπόλες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έτσι, συμφωνα με το αποτέλεσμα των εκλογών του 2012, πρώτη επιλαχούσα από το ψηφοδέλτιο επικρατείας είναι η ηθοποιός, Μάνια Παπαδημητρίου, η οποία όμως βρίσκεται και στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος!Ρεπορτάζ: Γιώργος Ευγενίδης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κυρία Παπαδημητρίου πρόκειται να αποσυρθεί από το ευρωψηφοδέλτιο, δημιουργώντας έτσι ένα κενό που θα

πρέπει άμεσα να καλυφθεί. Αν η κυρία Παπαδημητρίου παρέμενε στη θέση της στο ευρωψηφοδέλτιο, τον Μανώλη Γλέζο θα διαδεχόταν ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος. Έτσι, απομένουν δυο ακόμα κενές θέσεις για το ευρωψηφοδέλτιο.

Κατά τα φαινόμενα, τη μία θα καταλάβει ο συνταγματολόγος Ηλίας Νικολόπουλος, ο οποίος προέρχεται από το ΔΗΚΚΙ. Για την άλλη θέση, θα αποφασίσει η Πολιτική Γραμματεία σε νέα αυριανή της συνεδρίαση.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες από τους κόλπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το θέμα με την παρουσία του Δημήτρη Χριστόπουλου στο ευρωψηφοδέλτιο κλείνει οριστικά χωρίς περαιτέρω αλλαγές. Όπως πληροφορείται το koolnews.gr, τη διαδικασία στελέχωσης του ευρωψηφοδελτίου ανέλαβε προσωπικά ο κ. Τσιπρας, μετά και τις παλινωδίες των προηγούμενων ημερών.

Keywords
Τυχαία Θέματα