Κίνηση ματ στην αγορά του φρέσκου γάλακτος – Γάλα μιας ημέρας βγάζει στην αγορά η ΔΕΛΤΑ

Κίνηση-ματ στην αγορά του φρέσκου γάλακτος ετοιμάζει η Vivartia η οποία ενδεχομένως να κινητοποιήσει άμεσα και τον ανταγωνισμό μεταξύ των εταιρειών.

Η αιφνιδιαστική κίνηση της βιομηχανίας Δέλτα είναι ότι από την ερχόμενη Δευτέρα θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Αττικής φρέσκο γάλα μίας ημέρας. Το ατού της εταιρείας για να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση είναι ότι διαθέτει εργοστάσιο στον Ταύρο.

Το γάλα δηλαδή θα συλλέγεται

για παράδειγμα τη Δευτέρα, θα παστεριώνεται το ίδιο βράδυ και το πρωί της Τρίτης θα βρίσκεται στα σημεία πώλησης μέχρι την επόμενη ημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το γάλα μιας ημέρας θα διανέμεται μόνο σε φούρνους και όχι στα supermarkets, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί πότε η Δέλτα θα προσφέρει γάλα μιας ημέρας και στην αγορά της Θεσσαλονίκης. Με τη σειρά τους οι αρτοπώλες θα έχουν στα μαγαζιά τους ένα ανταγωνιστικό προϊόν αφού δεν θα διατίθεται στα supermarket και μαζί με το ψωμί θα παρέχουν ένα «πακέτο» απαραίτητων διατροφικών προϊόντων στον καταναλωτή.

H τιμή του νέου προϊόντος δεν είναι ακόμη γνωστή αλλά η συσκευασία θα είναι χάρτινη με όγκο 750 ml.

The post Κίνηση ματ στην αγορά του φρέσκου γάλακτος – Γάλα μιας ημέρας βγάζει στην αγορά η ΔΕΛΤΑ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα