Κι άλλο… σαπούνι στον ΑΝΤ1. Μετά το Μπρούσκο οι Απόφοιτοι

Με διπλό καθημερινό χτύπημα σχεδιάζει ο ΑΝΤ1 να πέσει από Οκτώβρη στη μάχη για τα νούμερα. Ετσι, εκτός από το Μπρούσκο που έσκισε σε τηλεθέαση και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για του χρόνου, οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν στα σκαριά μία νέα σειρά.

Μία σειρά που θα

μεταδίδεται σε καθημερινή βάση, απευθυνόμενη κυρίως στα δυναμικά κοινά, δηλαδή των 15-44 ετών, στα οποία βασίζεται η διαφημιστική αγορά.

Μάλιστα, για να πιάσει το κανάλι το συγκεκριμένο ηλιακό γκρουπ, η σειρά που σχεδιάζει είναι άκρως νεανική. Ο τίτλος προς το παρόν είναι Οι Απόφοιτοι και βασίζεται στην αργεντίνικο σίριαλ Graduados, που σημαίνει “Απόφοιτοι”. Σύμφωνα με το στόρι, τέσσερις συμμαθητές που έχουν αποφοιτήσει στα τέλη της δεκαετίας του '80 συναντιούνται στα 40 τους και βλέπουν τις ζωές τους να ανατρέπονται μέσα από μία σειρά αποκαλύψεων.

Τη μεταφορά έχει αναλάβει ο πετυχημένος σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος (50-50, Με τα παντελόνια κάτω, Η πολυκατοικια κ.ά), ο οποίος αυτή την εποχή δουλεύει με εντατικούς ρυθμούς γι' αυτό το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του ΑΝΤ1. Τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι αυτά της Μαριάννα Τουμασάτου, του Μάριου Αθανασίου, του Κρατερού Κατσούλη, του Τάσου Κωστή και του Δημήτρη Μαυρόπουλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα