Κεραυνός εν αιθρία: Ο Μπιλ Μάρεϊ κατεβαίνει υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ

Ο κωμικός ηθοποιός και συγγραφέας ανακοίνωσε την Δευτέρα πως θα βάλει υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ το 2016.

Λίγα χρόνια μετά την ταινία «Hyde Park» στην οποία ο Μάρεϊ είχε υποδυθεί τον Φράνκλιν Ρούζβελτ, ο διάσημος ηθοποιός ετοιμάζεται να παίξει αυτόν τον ρόλο και στην πραγματικότητα.

Ο 65χρονος από το Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του:

«Το σκεφτόμουν εδώ και λίγο καιρό,

και ξέρετε… μου φάνηκε σωστό. Δεν μου αρέσει κανείς από τους υποψηφίους που κατεβαίνουν προς το παρόν για Πρόεδροι. Εντάξει, ο Μπέρνι Σάντερς φαίνεται αξιοπρεπής τύπος, αλλά οι υπόλοιποι είναι αποβράσματα κατά την γνώμη μου. Πάντα γύριζα όλο τον κόσμο ταξιδεύοντας, και είμαι περήφανος που μπορώ να αποκαλώ την Αμερική σπίτι μου. Πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί υπέροχοι άνθρωποι στην χώρα, ωστόσο υπάρχει μέσα τους μεγάλο μπέρδεμα και θυμός. Ο κόσμος δεν ξέρει τι να κάνει με τους wanna-be Χίτλερ όπως ο Ντόναλντ Τραμπ, και τον Τεντ Κρουζ που θέλει να ξεκινήσει έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Πιστεύω πως ο αμερικανικός λαός αξίζει περισσότερα».

Όπως εξήγησε, όλα τα προαναφερθέντα συμπεράσματα τον έκαναν να πάρει πιο εύκολα την μεγάλη απόφαση και να διεκδικήσει την καρέκλα του πλανητάρχη επειδή «ένιωσα πως έπρεπε να πάρω θέση. Αν δεν το έκανα δεν ήξερα αν θα μπορώ να κοιμηθώ την νύχτα. Κοιτάξτε δεν είμαι ήρωας, απλά θέλω να βοηθήσω, και νομίζω πως μπορώ να το κάνω με το να γίνω Πρόεδρος! Επομένως εδώ και τώρα σας το λέω επίσημα, κατεβαίνω για Πρόεδρος των ΗΠΑ το 2016».

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό με ποια πολιτική παράταξη θα «κατέβει».

The post Κεραυνός εν αιθρία: Ο Μπιλ Μάρεϊ κατεβαίνει υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κεραυνός, Μπιλ Μάρεϊ, ΗΠΑ,keravnos, bil marei, ipa