Κάτι τρέχει με τον Γιάννη: Τα 3 σενάρια για το μέλλον του Μουζάλα

Το πρόσωπο των τελευταίων μηνών, ο Γιάννης Μουζάλας, εξακολουθεί να προκαλεί με την παρουσία του τριγμούς στην κυβερνητική συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Το μέλλον του κ. Μουζάλα στην κυβέρνηση παραμένει αβέβαιο και ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» εξετάζει τρία σενάρια που τον αφορούν.

Το πρώτο είναι να απομακρυνθεί στον επικείμενο ανασχηματισμό. Η ευάλωτη υγεία του προσφέρει μια απρόσμενη δικαιολογία.

Συνεργάτης του μάλιστα αποκαλύπτει

στην εφημερίδα ότι ο υπουργός έχει προτείνει στον Αλέξη Τσίπρα να ενεργοποιήσει την παραίτησή του και πλέον να γίνει αποδεκτή. Αντικαταστάτης του σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι ο Οδυσσέας Βουδούρης.

Το δεύτερο σενάριο προβλέπει την απομάκρυνση του κ. Μουζάλα από το υπουργείο και τον διορισμό του σε θέση πρωθυπουργικού συμβούλου για το ίδιο θέμα.

Το τρίτο και πιθανότερο σενάριο είναι να παραμείνει στην κυβέρνηση με ενισχύσεις. Στην περίπτωση αυτή ο Οδυσσέας Βουδούρης προορίζεται για γενικός γραμματέας της νέας Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Προσφυγικού, η οποία θα συσταθεί μετά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου.

Μένει να δούμε πώς θα αντιδράσει ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος γνωρίζει ότι ο πρωθυπουργός επιθυμεί να αξιοποιήσει την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει ύστερα από τόσους μήνες ο Γιάννης Μουζάλας στο προσφυγικό.

The post Κάτι τρέχει με τον Γιάννη: Τα 3 σενάρια για το μέλλον του Μουζάλα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα