Καθάρισε για πάρτη τους για να τις ερεθίσεις…

Μία νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι το συντριπτικό ποσοστό των γυναικών κάνει σεξ, όχι επειδή ποθεί τον σύντροφό του αλλά επειδή θέλει να τον ευχαριστήσει γιατί έκανε δουλειές στο σπίτι!Η έρευνα έγινε από μία κλινική ψυχολόγο την Σίντυ Μέστον και έναν εξελικτικό ψυχολόγο, τον Ντέιβιντ Μπας. Οι δυο τους πήραν συνεντεύξεις σε παραπάνω από 1000 γυναίκες από όλο το κόσμο και κατέληξαν σε αξιοπερίεργα συμπεράσματα σχετικά με τους λόγους που οι γυναίκες κάνουν σεξ.

Καταρχάς, οι γυναίκες κάνουν σεξ για 237 διαφορετικούς λόγους

σε αντίθεση με τους άνδρες που κάνουν για δύο, αφενός για να ικανοποιήσουν τις γενετήσιες ορμές τους και αφετέρου για να τεκνοποιήσουν.

Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος, όπως λέει και το τραγούδι καθώς οι απαντήσεις σχετικά με τους λόγους που έρχονται σε σεξουαλική επαφή είναι πιο σύνθετες.

Το 84% των γυναικών που πήραν μέρος στην έρευνα απάντησαν ότι κάνουν σεξ με τον σύντροφο τους για να τον επιβραβεύσουν «που κάνει δουλειές στο σπίτι, όπως να κατεβάσει τα σκουπίδια, να βάλει πλυντήριο, να συμμαζέψει το σαλόνι και να αδειάσει το πλυντήριο πιάτων». Περίπου το ίδιο ποσοστό ισχυρίζεται ότι ενδίδει στο σεξ ως δώρο για τον άνδρα λόγω «της ήρεμης και ασφαλής ζωής που προσφέρει».

Αμέσως μετά είναι απαντήσεις όπως:

«κάνω σεξ για να μου περάσει ο πονοκέφαλος»

«για να περάσει η ώρα, πως να γεμίσουμε τον ελεύθερο χρόνο;»

«για να τον παρασύρω και να γλιτώσω μία ανεπιθύμητη έξοδο»

«κάνω σεξ με άλλους για να τον κάνω να ζηλέψει»

«για να τον ξανακερδίσω όταν νομίζω πως με απατά»,

«για να του ρίξω στάχτη στα μάτια, όταν καταλαβαίνει ότι τον απατάω»

«για να κρατήσω τις ισορροπίες στη σχέση»

«γιατί αν δεν κάνω σεξ μαζί του θα πάει με κάποια άλλη και θα τον χάσω»

Πάντως μην απογοητεύεστε καθώς υπάρχουν και πολλές γυναίκες που έδωσαν την απάντηση: «κάνω σεξ γιατί ποθώ σωματικά τον σύντροφο μου» και «γιατί έτσι του εκφράζω την αγάπη μου».

Υπάρχουν γυναίκες που κάνουν σεξ για να μείνουν έγκυος και γυναίκες που ενδίδουν έναντι «αμοιβής»:

«Κάνω σεξ γιατί μετά μου κάνει εκπληκτικά δώρα»

«για να αγοράσω ένα πανάκριβο ζευγάρι παπούτσια»

«γιατί με πάει ταξίδια»

«για να μου κάνει το τραπέζι σε ακριβά εστιατόρια»

«γιατί ο καημένος ξοδεύει πολλά για εμένα»

Οι δύο ψυχολόγοι που έκαναν την έρευνα πως πολλές απαντήσεις εξηγούνται εν μέρει: «Πολλές από τις απαντήσεις των γυναικών εξηγούνται με αυτό που οι βιολόγοι αποκαλούν "σεξ για γενετικά οφέλη" και "σεξ για εξασφάλιση μέσων επίτευξης σκοπού". Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι γυναίκες που κάνουν σεξ με έναν συγκεκριμένο άντρα γιατί θεωρούν πως από τα γονίδιά του θα προκύψουν γερά και ευφυή παιδιά, ενώ στη στη δεύτερη περίπτωση ανήκουν εκείνες που κάνουν σεξ για να εξασφαλίσουν τα μέσα που τους δίνουν άνεση και ασφάλεια, για τις ίδιες ή και τα παιδιά τους» εξηγεί η Μέστον και προσθέτει: «Οι γυναίκες χρησιμοποιούν το σεξ σε όλα τα στάδια της σχέσης. Στην αρχή είναι το δόλωμα για να κερδίσουν έναν άντρα που τους αρέσει. Μετά από καιρό το κάνουν ως ένα κίνητρο για να υποχρεωθεί να μείνει ο άλλος κοντά τους και να μην αναζητά αλλού περιπέτειες».

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα