Καταθέτει ένσταση ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι – Αναβλήθηκε το συλλαλητήριο

Έτοιμη να καταθέσει ένσταση στη Σούπερ Λίγκα, ζητώντας στην ακυρώσει του φύλλο αγώνα του ντέρμπι. Αναβολή υπήρξε στο προγραμματισμένο συλλαλητήριο, υπό τον φόβο προβοκάτσιας. Θα γίνει στο μέλλον τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος

Από την πρώτη στιγμή ματαίωσης του ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός χαρακτήριζε ως παράνομη την απόφαση του ρέφερι, Ανδρεά Παππά! Οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια και την Τρίτη θα καταθέσουν ένσταση στην Σούπερ Λίγκα, με αίτημα να

ακυρωθεί το φύλλο αγώνα. Η ένσταση θα εξεταστεί την Παρασκευή από την αρμόδια επιτροπή της διοργανώτριας αρχής μαζί με την απολογία των «πρασίνων» για όσα έγιναν στην Λεωφόρο και αυτό που ζητά επί της ουσίας το «τριφύλλι», είναι η διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Αναβολή στο συλλαλητήριο - Αλαφούζος: «Θα γίνει στο μέλλον»

Το συλλαλητήριο κατά του συστήματος του ελληνικού ποδοσφαίρου αποφασίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο έκτακτο Δ.Σ και τελικά αναβλήθηκε στο προγραμματισμένο συμβούλιο της Δευτέρας.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου

«Στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του σημερινού ΔΣ συζητήσαμε το θέμα του συλλαλητηρίου. Είχαμε συγκεκριμένες και πολλές πληροφορίες ότι πρόκειται να έχουμε προβοκάτσιες οι οποίες θα είχαν απρόβλεπτες συνέπειες και θα αμαύρωνε και τη διαδήλωση που θέλαμε να κάνουμε αλλά και τον Παναθηναϊκό. Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να αναβάλουμε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Τετάρτης και θα την κάνουμε μόλις μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε ασφάλεια και ηρεμία. Είναι και πρόσφατα τα επεισόδια που είχαμε το Σάββατο»

The post Καταθέτει ένσταση ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι – Αναβλήθηκε το συλλαλητήριο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα