Κατασκοπεύοντας την Εθνική!

Το αγαπημένο θέμα του Γερμανικού τύπου είμαστε, για αυτό και η Bild έστειλε κατάσκοπο-δημοσιογράφο για να παρακολουθήσει την Ελλάδα, πριν την αυριανή αναμέτρηση των δύο ομάδων.

“Οι Έλληνες βρίζουν, καπνίζουν και τραγουδάνε”. Υπό άλλες συνθήκες κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα μας έκανε καμιά εντύπωση, γιατί δεν απέχει και ιδιαίτερα από την αλήθεια – πέρνα μια βόλτα Σάββατο βράδυ από την Καρύτση και θα καταλάβεις. Αλλά όταν αφορά την Εθνική τότε αλλάζει το

πράγμα. Η Bild συνέχισε τα ειρωνικά σχόλια εις βάρος της Ελλάδας, έχοντας αυτή τη φορά στον στόχο της τους διεθνείς μας.

Μάλιστα έστειλε κατάσκοπο-δημοσιογράφο στο ξενοδοχείο της Εθνικής για να τους παρακολουθήσει. Ο 007 ρεπόρτερ, που έμεινε στο διπλανό δωμάτιο  από τον Φερνάντο Σάντος, έγραψε “παρατηρώντας τον από το μπαλκόνι μου, τον έβλεπα να ανάβει το ένα τσιγάρο μετά το άλλο. Αν η αλυσίδα των ποδοσφαιριστών της ελληνικής ομάδας είναι τόσο ισχυρή όσο η αλυσίδα των τσιγάρων του Έλληνα προπονητή, τότε σίγουρα το ματς προμηνύεται πολύ ζεστό”.

Για τους Έλληνες παίκτες έγραψε ότι  “φορούν γαλανόλευκες παντόφλες, γαλανόλευκη φόρμα κι έχουν μούσι τριών ημερών. Μάλλον οι Έλληνες το μακραίνουν μέχρι να αποκλειστούν”, ενώ συνεχίζει τα χτυπήματα κατά των διεθνών και συγκεκριμένα για τον Γιώργο Σαμαρά (γυαλίζει το μαλλί του με βερνίκι παπουτσιών), Φάνη Γκέκα (ακούει μουσική από το iPhone του) και Γιώργο Καραγκούνη (συνέχεια βρίζει). Μέχρι και τους πόσους καφέδες πίνουν οι Έλληνες κατέγραψε ο μάχιμος ρεπόρτερ.

Δεν μπορεί αύριο το βράδυ να γίνει ένα θαύμα, ξέρεις από αυτά του 2004 και να πετάξουμε έξω τη Γερμανία; Τότε θα δούμε γέλια…

Keywords
Τυχαία Θέματα