Καταρρέει η εκδοχή του βιασμού – Ο λιμενικός (δεν) ασέλγησε στη συνάδελφο του

Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση που προκάλεσε αίσθηση στην κοινή γνώμη και η καταγγελία εις βάρος λιμενικού, που έκανε λόγο για ασέλγεια εις βάρος συναδέλφου του ανήμερα των Χριστουγέννων, καταρρίπτεται μετά την ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, με βάση το πόρισμα του ιατροδικαστή, Σταμάτη Μπεχλιβάνη, η καταγγελία για βιασμό φαίνεται να καταρρίπτεται καθώς δεν εντοπίστηκαν ευρήματα που συνηγορούν υπέρ αυτής της εκδοχής.

Ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση καθώς τα δείγματα προέρχονται από την κοπέλα και από το εσώρουχο του λιμενικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο λιμενικοί που είχαν βάρδια με την κοπέλα, την ημέρα που εικάζεται ότι ασέλγησε ο συνάδελφος της σε αυτήν, δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό ενώ η ίδια συνέχισε την βάρδια της κανονικά.

Η γυναίκα κατήγγειλε τον συνάδελφο της στις 26 Δεκεμβρίου και σύμφωνα με τα λεγόμενα της, η αποτρόπαια πράξη εις βάρος της έλαβε χώρα το μεσημέρι της ημέρας των Χριστουγέννων.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει προκαλέσει προβληματισμό στο Λιμενικό Σώμα ενώ κάποιοι θεωρούν βιαστική την απόφαση του υπουργείου να θέσει τον 38χρονο κατηγορούμενο σε διαθεσιμότητα πριν διερευνηθεί η καταγγελία διεξοδικά και προκύψουν τα τελικά αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα