Κάνει δίαιτα και κυκλοφορεί… γυμνή!

Άφωνους άφησε τους θαμώνες ξενοδοχείου στο Μαϊάμι η Κιμ Καρντάσιαν όταν εμφανίστηκε με ένα κόκκινο διάφανο αέρινο φουστάνι κι από μέσα… μόνο το άρωμά της. Πώς κατάλαβαν ότι η βασίλισσα του ριάλιτι δεν φορούσε εσώρουχα; Εύκολα!

Αυτή κι αν ήταν εντυπωσιακή είσοδος! Η Κιμ Καρντάσιαν επέστρεψε ανανεωμένη από το ταξιδάκι της σε θέρετρο του Μεξικού και βάλθηκε να πείσει όλο το Χόλυγουντ ότι είναι πιο λαμπερή, σέξι και πρόστυχη από ποτέ. Κι ας έχει μερικά παραπανίσια κιλά για τα οποία καταβάλει –όπως γράφει η ίδια στο twitter- τεράστια προσπάθεια να χάσει. “Από τότε που ξεκίνησα πάλι το QuickTrim, λίγες βδομάδες πριν, έχασα σχεδόν 3 κιλά!!! Μακράν καλύτερη ψυχολογία! Είχα απογοητευτεί και χάσει τη πίστη μου αλλά τώρα έχω ξανά μεγάλο κίνητρο“, έγραψε η Κιμ και αποφάσισε να καταπλήξει τα πλήθη. 

Σε πείσμα των πικρόχολων σχολίων για το μέγεθος… του πισινού της, η 31χρονη τηλεπερσόνα έκανε το χαλαρωτικό της αφρόλουτρο, φόρεσε ένα υπέροχο φουστάνι στα χρώματα του κοραλλιού (μόνο) και αναχώρησε για γνωστό ξενοδοχείο του Μαϊάμι όπου κάνει γυρίσματα για το ριάλιτι της οικογένειας Καρντάσιαν που θα προβληθεί του χρόνου.

Όλοι όσοι βρίσκονταν στο ξενοδοχείο κάρφωσαν το βλέμμα τους στο πλούσιο, στητό, στήθος της Κιμ και ουδείς έδινε σημασία στα υπόλοιπα κορίτσια της οικογένειας. Έξαλλες!

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews