Καλορίζικο! Αυτό είναι το νέο βασιλικό οικόσημο του Γουίλιαμ και της Κέιτ [εικόνες]

Σχεδιασμένο από τη Σχολή Οικόσημων του Λονδίνου, το νέο βασιλικό οικόσημο του πρίγκημα Γουίλιαμ και της Κέιτ δημοσιεύτξε χθες αφού πρώτα εγκρίθηκε από τη βασίλισσα.

Παρόλο που οι πρόγονοι της Κέιτ Μίντλετον ήταν ανθρακωρύχοι, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ κατάφερε να αποκτήσει οικόσημο μαζί με την οικογένειά της, το 2011.

Μετά από μελέτες της Σχολής Οικόσημων, το οικόσημο του Γουίλιαμ και αυτό της Κέιτ ενώθηκαν για να συμβολίσουν το γάμο τους αλλά και για να χρησιμοποιηθεί

από τους απογόνους τους.

Η οικογένεια Μίντλετον ασχολήθηκε πολύ με το σχέδιο του οικόσημου.

Οι τρεις βελανιδιές που εικονίζονται μέσα στην δεξιά ασπίδα – η οποία είναι και το έμβλημα της οικογένειας – συμβολίζει τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ και τα δύο της αδέλφια. Η βελανιδιές επιλέχθηκαν καθώς συμβολίζουν τη δύναμη της Αγγλίας αλλά και γιατί είναι το δέντρο του Δυτικού Μπερκσάιρ όπου μεγάλωσε η Δούκισσα.

Η ασπίδα του Γουίλιαμ στα αριστερά, είναι το έμβλημα που είχε παραγγείλει για αυτόν η Βασίλισσα για τα 18α γεννέθλιά του και περιέχει τα τρία λιοντάρια της Αγγλίας, το λιοντάρι της Σκωτίας και την άρπα της Ιρλανδίας.

Η ασπίδα περιβάλεται από τη λατινική φράση «Honi soit qui mal y pense» η οποία σημαίνει ντροπή σε αυτούς που σκέφτονται το κακό και συμβολίζει την ανώτερη τάξη ιπποτών της βασίλισσας, μέλος της οποίας είναι και ο Δούκας του Κέιμπριτζ.

Το νέο έμβλημα έχει εγκριθεί από τη βασίλισσα και πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα έγγραφα του πριγκηπικού ζευγαριού.

1 από 2 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα