Και τώρα… δέσαμε!

18:11 9/4/2012 - Πηγή: KoolNews

Σε αδιέξοδο κατέληξαν εντέλει οι πολύωρες διαβουλεύσεις με κυβερνητικούς παράγοντες και τα μέλη της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, με αποτέλεσμα να ισχύει η 48ωρη απεργία.

Θυμάσαι το ανέκδοτο που λέγαμε πιτσιρικάδες “Μπαμπά, είναι μακριά η Αμερική;” για να έρθει η απάντηση “Σκάσε και κολύμπα!”; Ε, κάπως έτσι θα είναι τα πράγματα τη Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη, αλλά όπου Αμερική εσύ βάλε Μύκονο, Σαντορίνη, Πάτμο και όλα τα νησιά της χώρας, καθώς

οι κυβερνητικοί παράγοντες και τα μέλη της ΠΝΟ δεν τα βρήκαν και η 48ωρη απεργία των Ναυτεργατών θα πραγματοποιηθεί.

Ένα αποτέλεσμα – χαριστική βολή (όπως την χαρακτηρίζουν όλοι) στον εγχώριο τουρισμό, καθώς για 2 μέρες κανείς από τους χιλιάδες τουρίστες και αδειούχους που είχαν κλείσει ακτοπλοϊκά εισιτήρια δεν θα μπορέσει να μεταβεί στον προορισμό του, ενώ και τα εμπορεύματα που είχαν παραγγείλει οι νησιώτες καταστηματάρχες θα “κολλήσουν” στα λιμάνια.

Η κυβέρνηση, από την πλευρά της, διαμήνυσε ότι είναι αποφασισμένη να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον για τη μετακίνηση των ταξιδιωτών και τη μεταφορά των προϊόντων, ενώ συνδικαλιστές της ΠΝΟ είπαν ότι από απόψε τα μεσάνυχτα θα υπάρχουν ομάδες περιφρούρησης της απεργίας σε όλο το λιμάνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα