Και οι σκύλοι έχουν ταλέντο (vid)

Κάνοντας ολόκληρη τη Βρετανία να βομβαρδίζει τις τηλεφωνικές γραμμές προκειμένου να τον βγάλει μεγάλο νικητή του τελικού, η πρωτιά του “Britain’s Got Talent” ανήκει πλέον σε σκύλο – στον Pudsey.

Από τον Άρη Βουρβούλια

Αφού χορτάσαμε τα προηγούμενα χρόνια από τραγουδιστές, τενόρους και χορευτές κάθε είδους. Αφού είδαμε παιδιά θαύματα να θριαμβεύουν και γυναίκες στη δύση της καριέρας τους να φτάνουν στη κορυφή-βλέπε Susan Boyle-, έφτασε η ώρα που η Βρετανία θα μας γνώριζε και ένα καινούργιο της ταλέντο, λίγο διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Ναι κι όμως, ο μεγάλος νικητής της 6ης

σεζόν του “Britain’s Got Talent”, δεν ήταν τίποτα από τα παραπάνω. Για πρώτη φορά ένας τετράποδος, μπασταρδεμένος από 2-3 ράτσες πλην αξιολάτρευτος, σκύλος, εν ονόματι, Pudsey, ήταν ο μεγάλος νικητής του παγκόσμια γνωστού reality show. Ο συγκεκριμένος, αφού τους τρέλανε όλους με τα χορευτικά, την συγκέντρωση, τα τρικ και το όλο show που παρουσίασε, τρέλανε μάλλον και το αφεντικό-εκπαιδεύτρια-συμπαίχτριά του, την Ashleigh, αφού τις πρόσφερε απλόχερα την πρώτη θέση, αναγνωρισιμότητα και 500.00 λίρες για έπαθλο. Όχι και άσχημα. Ειδικά αν σκεφτείς, πως η επόμενη παράσταση του αχτύπητου δίδυμου θα είναι το Δεκέμβρη που μας έρχεται στο “Royal Variety Performance”, υπό το βλέμμα της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Δες το show που τους χάρισε την πρωτιά και απόλαυσε τον ένα και μοναδικό Pudsey.

Διαβάστε ακόμα:

* Beatrix got talent (vid)

* Η επανάσταση στο σινεμά

* Το σχολείο της Google

Keywords
Τυχαία Θέματα