Και οι σκληροί έχουν καρδιά – Αφήνει το κλαμπ των εργένηδων ο Τζέισον Στέιθαμ;

17:41 9/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Δεν είναι το καλύτερο παιδί του κόσμου. Όχι μόνο στη μεγάλη οθόνη και εξαιτίας των ρόλων που ερμηνεύει, αλλά και στη πραγματική του ζωή. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Τζέισον Στέιθαμ προτού μπει στον κόσμο της showbiz είχε μπλεξίματα με κακοποιούς και «έσπρωχνε» πράγματα στη μαύρη αγορά. Ωστόσο το 1998 ο Γκάι Ρίτσι τον ανακάλυψε, του έδωσε μια θέση στην ταινία του «Δύο καπνισμένες κάννες» και τον μετέτρεψε σε star. Και σε αγαπημένο σκληρό της 7ης τέχνης.

Ωστόσο

κάποιες κακές συνήθειες ο Στέιθαμ δεν τις έκοψε ποτέ - όπως το να περνάει καλά και να κάνει τη ζωούλα του. Δηλωμένος εργένης, προτιμούσε τη συντροφιά ωραίων γυναικών, παρά να γίνει οικογενειάρχης. Ωστόσο στα 45 του, μοιάζει αποφασισμένος να αφήσει το κλαμπ των εργένηδων. Και αυτό για τα μάτια και τα κάλλη της Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι.

Όπως δήλωσε φίλος του «ακούω ότι σύντομα θα της κάνει πρόταση γάμου». Ο Στέιθαν γνώρισε τη Ρόζι το 2010 και από τότε δεν ξεκολλάει από πάνω της. Μάλιστα και το γνωστό μοντέλο είναι ενθουσιασμένη με τη σχέση της, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε «δεν έχω ανάγκη να κάνω παρέα με αγόρια. Έχω τον άντρα που θέλω».

Keywords
Αναζητήσεις
τζειμι στιθαμ
Τυχαία Θέματα