Ήττα της ΑΕΚ στο φιλικό από τη Ρόμα με 2-1

Το μήνυμα ότι η επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα είναι θέμα χρόνου έστειλε απόψε η ΑΕΚ, παρά την ήττα της με 2-1 από τη Ρόμα στο φιλικό που έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Μπροστά σε 20.000 και πλέον οπαδούς της η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έδειξε πολύ καλά στοιχεία, είχε δύο τρεις καλές ευκαιρίες κι

αν ήταν λίγο πιο προσεκτική στην άμυνα, τότε ίσως να είχε αποφύγει την ήττα από τη δευτεραθλήτρια Ιταλίας.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με το απευθείας φάουλ του Ιτούρμπε η Ρόμα πήρε το προβάδισμα, ενώ στο 52΄ με κεφαλιά του Κεϊτά έγινε το 2-0.

Από κει και πέρα η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της κι αφού απείλησε στο 69΄ με το Ζόριτς να χάνει το γκολ σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με το Ντε Σάνκτις, στο 84΄ κέρδισε πέναλτι στην ανατροπή του Γεωργέα από το Ρομανιόλι. Ο Ντακόλ εκτέλεσε ψύχραιμα και με αυτό τον τρόπο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Την αποθέωση από τον κόσμο της ΑΕΚ γνώρισε ο Φραντσέσκο Τότι, στο πλαίσιο της βράβευσής του από την ΠΑΕ ΑΕΚ για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα ο «καπιτάνο» της Ρόμα τιμήθηκε από την Ένωση κι από τον προπονητή των «κιτρινόμαυρων», Τραιανό Δέλλα. Με το που έλαβε την πλακέτα από τα χέρια του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Ασλανίδη και την ανθοδέσμη από τον πρώην συμπαίκτη του στους «τζιαλορόσι», οι 20.000 οπαδοί της ΑΕΚ σηκώθηκαν όρθιοι και τον αποθέωσαν με παρατεταμένο χειροκρότημα.

The post Ήττα της ΑΕΚ στο φιλικό από τη Ρόμα με 2-1 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα