Ήταν ο Τζον Κένεντι εθισμένος στα ναρκωτικά; Σάλο προκαλεί νέο βιβλίο

Απίστευτος φαντάζει ο ισχυρισμός ότι ο Τζον Κένεντι μπορεί να υπήρξε στο παρελθόν εθισμένος σε ναρκωτικές ουσίες.

Οι συγγραφείς Ρίτσαρντ Λέρτζμαν και Ουίλιαμ Μπάιρνς στο βιβλίο με τίτλο «Dr FeelGood» παρουσιάζουν έναν διαφορετικό Πρόεδρο των ΗΠΑ όπως τον έχουμε μάθει.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός γιατρός Μαξ Γιάκομπσον, ιδιαίτερα γνωστός στους πλούσιους και διασήμους,

είχε δημιουργήσει μία επαναστατική φόρμουλα η οποία μπορούσε να δώσει ενέργεια και να λειτουργήσει ως κατασταλτικό σε κάθε μορφή πόνου. Ο Γιάκομπσον, όπως αναφέρεται στο βιβλίο, ξεκίνησε να πειραματίζεται το 1930 με διαφορες τεχνικές στον ιατροφαρμακευτικό τομέα. Τα ψυχοτροπικά φάρμακα που δημιούργησε ο ίδιος έκαναν θραύση, καθώς είχαν εθιστικές ιδιότητες. Όπως αναφέρει μάλιστα το βιβλίο, τα φάρμακα περιείχαν συστατικά από μεθαμφεταμίνη έως αίμα κατσίκας!

Στο βιβλίο τους οι δύο συγγραφείς ισχυρίζονται ότι ο Τζον Κένεντι ήταν συχνός… πελάτης του. Μάλιστα είχε κάνει χρήση μεθαμφεταμίνης λίγο πριν από το debate του 1960 με τον Ρίτσαρντ Νίξον, το οποίο είχε αφήσει ιστορία για την επιβολή του Κένεντι έναντι του πολιτικού του αντιπάλου. Στο βιβλίο μάλιστα περιγράφονται ακόμη πιο ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές του Κένεντι, καθώς μετά από τη χρήση ναρκωτικών, χόρευε γυμνός σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα