Ιστορίες του καταραμένου δρόμου της Βραζιλίας – Κορίτσια εκδίδονται από τους γονείς τους

Οι ιστορίες του καταραμένου δρόμου της Βραζιλίας έρχονται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας και αφηγούνται την ζωή μικρών κοριτσιών που έμπλεξαν στα δίχτυα του αγοραίου έρωτα.Στην άκρη του δρόμου στέκεται ένα αδύνατο κορίτσι που φοράει ένα κολλητό φουστάνι και το βλέμμα της μοιάζει χαμένο σαν να μην ήθελε να βρίσκεται εκεί. Είναι 1:30 το βράδυ και αντί να κοιμάται για να πάει σχολείο, βρίσκεται εκεί περιμένοντας για κάποιον πελάτη. Η 11χρονη Λέιλα εκδίδεται και είναι πρόθυμη να πάει με όποιον την πληρώσει.

Η

11χρονη Λέιλα

«Όταν τελειώσουν με πετάνε έξω από το αμάξι», λέει η Λέιλα δείχνοντας τα σημάδια στο σώμα της, «κάποιες φορές με αφήνουν να κατέβω μόνη μου και κάποιες άλλες με κλωτσάνε», αναφέρει στον δημοσιογράφο Ματ Πόπερ και συνεχίζει: «πάντως ποτέ δεν φεύγω χωρίς λεφτά, χρεώνω 12 ευρώ τον πελάτη».

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Βρετανού δημοσιογράφου έρχεται να δείξει στην κοινή γνώμη την πραγματικότητα του «καταραμένου δρόμου» της Βραζιλίας όπου εκδίδονται ανήλικες.

Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι σαν την Λέιλα υπάρχουν και χιλιάδες άλλα κορίτσια – κάποιες είναι μόλις εννιά χρονών – που εκδίδονται στον δρόμο BR-116. Κάποιες το κάνουν με την προτροπή των οικογενειών τους...

Από τις πιο τραγικές φιγούρες είναι η 16χρονη Μάρα. Την ανάγκασε ο σπιτονοικοκύρης της να εκπορνευτεί στην ηλικία των 11 με αντάλλαγμα να της δώσει φαγητό και να βρει δουλειά στη μητέρα της. Επίσης κάποιος τη βίασε με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος και ο σπιτονοικοκύρης την ανάγκασε να κάνει έκτρωση με μία κρεμάστρα. Η Μάρα δεν πέθανε από τύχη καθώς αιμορραγούσε πάρα πολύ. Λόγω της τραγικής της κατάστασης στράφηκε στα ναρκωτικά και τώρα βρίσκεται σε μία ομάδα γκάνγκστερ.

Η 16χρονη Μάρα

Η Μαριάννα γνώρισε τον αγοραίο έρωτα στην ηλικία των 13 έπειτα από εξαναγκασμό της μητέρας της! Κάποιες φορές η ίδια της η μητέρα την οδηγούσε στο δρόμο και αν δεν έβρισκε πελάτες την έδερνε. Επίσης, τα χρήματα που έβγαζε τα έπαιρνε η μητέρα της και αγόραζε τσιγάρα.

Η 15χρονη Ρεμπέκα και η 12χρονη Μιλέν. Η πρώτη έχει δύο παιδιά, ένα αγοράκι 2 χρονών και ένα μωρό 6 μηνών

Η παιδική πορνεία αποτελεί μάστιγα για την Βραζιλία και τα στοιχεία της Unicef κάνουν λόγο για 250.000 παιδιά που έχουν μπλέξει στα δίχτυα του αγοραίου έρωτα. Ενόψει του Μουντιάλ και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016, η Βραζιλία δέχεται πιέσεις για να αντιμετωπίσει την παιδική πορνεία.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα