Ημίαιμος από σαλόνι: 10 διασταυρώσεις σκύλων που είναι ράτσες και δεν τις ήξερες [εικόνες]

Τα ημίαιμα σκυλάκια, εκτός από τρισχαριτωμένα είναι και πιο υγιή καθώς δεν κληρονομούν τις αρρώστιες των προγόνων τους.

Πολλές είναι οι φορές που μια διασταύρωση σκύλων φαίνεται πολύ πιο χαριτωμένη από ένα καθαρόαιμο τετράποδο. Αυτό συμβαίνει διότι οι διασταυρώσεις κληρονομούν τα καλύτερα γονίδια και από δύο γονείς-ράτσες οπότε οι πιθανότητες εμφάνισης κληρονομικών ασθενειών είναι μηδαμινές.

Ορισμένα από αυτά είναι έξυπνα, φιλικά και δραστήρια. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα ποσοστά δυσπλασίας περιορίζονται στις διασταυρώσεις.

Υπάρχουν όμως κάποιες διασταυρώσεις σκύλων, σαν τις παρακάτω που ελάχιστοι γνωρίζουν πως πρόκειται για συγκεκριμένες ράτσες, όπως για παράδειγμα το Shepsky που είναι διασταύρωση Γερμανικού Ποιμενικού με Χάσκι.

1 από 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Labsky

Το Labsky είναι συνδυασμός ημίαιμο Λαμπραντόρ με Χάσκι. Κάποιοι ίσως νομίζουν ότι είναι πολύ όμορφο για να είναι αληθινό, όμως υπάρχει. Αυτό το σκυλί έχει τα πιο όμορφα μάτια. Θα σας πείραζε αν είχατε έναν τέτοιο φίλο;

Bullmation

To Bullmation είναι διασταύρωση Μπουλντόγκ με Δαλματίας. Αυτό το σκυλάκι έχει μεσαίο μέγεθος, είναι πολύ φιλικό και δραστήριο.

Chusky

Μία μίξη ανάμεσα σε ένα Χάσκι και ένα Τσόου Τσόου. Η παχουλή, μαλλιαρή και πανέμορφη φάτσα του κερδίζει τον καθένα.

Rescue Weimerman

Το Rescue Weiverman είναι ένας συνδυασμός Βαϊμαράνερ και Ντόμπερμαν. Το τελευταίο είναι γνωστό για την προστατευτικότητα και τη φιλικότητά του. Η διασταύρωση αυτή δεν αφορά μόνο ένα όμορφο σκυλί, αλλά και έξυπνο μιας και τα Βαϊμαράνερ είναι τα μόνα σκυλιά με συναισθηματική νοημοσύνη που προσεγγίζουν τόσο πολύ την ανθρώπινη.

Goberian

To Goberian είναι μια διασταύρωση ενός Γκόλντεν Ριτρίβελ και Χάσκι. Αυτό είναι το σκυλί που κερδίζει λόγω της εξυπνάδας του. Είναι επίσης δραστήριο και παιχνιδιάρικο πολύ.

Pomsky

To Pomsky είναι ένας συνδυασμός Πομεράνια και Χάσκι. Είναι ο πιο βολικός φορητός σκύλος!

Shepsky

To Shepsky λοιπόν είναι μια μίξη Γερμανικού Ποιμενικού με Χάσκι. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αντιφατικό. Από τη μία ο σκύλος »αστυνομικός» και από την άλλη το αγαθιάρικο Χάσκι.

Toby

To Toby αποτελεί μια διασταύρωση ανάμεσα σε ένα Πέμπροκ Κόργκι και ένα Sheetland Sheepdog.

Cheagle

To Cheagle συνίσταται από γονίδια Τσιουάουα και Μπιγκλ. Το απαύγασμα είναι έξοχο.

Pitsky

Ένα Pitsky είναι διασταύρωση Πίτμπουλ με χάσκι. Αυτό το σκυλί έχει το πιο γυμνασμένο κορμί, εξαίσια στάση και πανέμορφα μάτια.

Django

To Django αποτελείται από τη μίξη τριών διαφορετικών σκύλων, ενός Λαμπραντόρ, Ντόμπερμαν και Μπόξερ. Απόλυτα πιστό, φιλικό και έξυπνο.

The post Ημίαιμος από σαλόνι: 10 διασταυρώσεις σκύλων που είναι ράτσες και δεν τις ήξερες [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
mistura de rask com labrador, διασταυρωση λαμπραντορ με ελληνικο ποιμενικο
Τυχαία Θέματα