Η Ζοζεφίν Σκράιβερ προτιμά διάφανα εσώρουχα και οι λόγοι είναι εμφανείς [εικόνες]

Τα τελευταία χρόνια με την μεγάλη ευκολία που μας παρέχει το διαδίκτυο, το να δεις μια γυμνή γυναίκα είναι το πιο απλό πράγμα. Κι αυτό έχει την καλή και την κακή του ανάγνωση. Η κακή είναι ότι ο άντρας άρχισε να θεωρεί δεδομένο το γυμνό που πλέον δεν του κάνει εντύπωση. Η καλή είναι ότι θεωρεί το γυμνό δεδομένο και δεν του κάνει εντύπωση. Σας μπερδέψαμε. Εννοούμε ότι πλέον θα εκτιμήσει περισσότερο αυτή που δεν τα δίνει όλα στη φόρα.

Η Ζοζεφίν Σκράιβερ, ένα από τα κορίτσια της Victoria Secret, είναι μια γυναίκα που σε κάνει να εκτιμάς το γυμνό που δεν σου προσφέρει. Δεν έχει δείξει ποτέ κάτι παραπάνω, το στήθος ή τα οπίσθια της δεν φάνηκαν στο φακό χωρίς έστω το ελάχιστο και αυτό μπορείτε να το καταλάβετε κι από την τελευταία της φωτογράφιση, όπου επιλέγει να παίξει ένα πολύ επικίνδυνο για τον ανδρικό πληθυσμό παιχνίδι.

Γιατί του άντρα του αρέσει αυτό που δεν βλέπει, αλλά το φαντάζεται. Και η Ζοζεφίν φοράει εσώρουχα και ζαρτιέρες και κομπινεζόν, όμως είναι ως επί το πλείστον διάφανα. Κι εκεί αρχίζει ο θεατής να ισορροπεί σε ένα σχοινί που βρίσκεται πάνω από την άβυσσο της γυναικείας καρδιάς.

1 από 13 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Η Ζοζεφίν Σκράιβερ προτιμά διάφανα εσώρουχα και οι λόγοι είναι εμφανείς [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα