Η ζέστη εξαντλεί τον Ιλίρ Κούπα – Η Αστυνομία τον περιμένει για την τελευταία σύγκρουση

Ο Ιλίρ Κούπα είναι πλέον ο επόμενος στόχος του ανθρωποκυνηγητού της Ελληνικής Αστυνομίας για τη σύλληψη όλων των Αλβανών δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων.Μετά την μάχη των ανδρών της ΕΚΑΜ τα ξημερώματα της Κυριακής στα βουνά του Σουλίου, όπου και έπεσε νεκρός ο Κόλα, πλέον οι Αρχές έχουν εστιάσει τις δυνάμεις τους στον εντοπισμό του Κούπα και έχουν στήσει μπλόκα στις γύρω περιοχές για τον εντοπισμό του.

Η αστυνομία επενδύει

στην κούραση του Κούπα καθώς είναι για πάνω από ένα 24ωρο άυπνος και πιθανώς οι δυνάμεις του έχουν εξαντληθεί. Καθώς όμως οι δυνάμεις της αστυνομίας χτενίζουν την περιοχή και ειδικά στα χωριά του «Κάτω Ζαλόγγου» οι επιλογές είναι περιορισμένες για τον κακοποιό.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν, πως ο Κούπα πέρα από τον βαρύ οπλισμό, φέρει μαζί του και χειροβομβίδες. Οι ίδιοι αξιωματικοί αναφέρουν ωστόσο πως τον θέλουν ζωντανό.

Εντύπωση προκάλεσε πάντως το γεγονός ότι ο εξοπλισμός των δραπετών με αλεξίσφαιρο γιλέκο στρατιωτικού τύπου καθώς και προμήθειες σε τρόφιμα και νερό.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο Μαριάν Κόλα όταν εντοπίστηκε ήταν ξυρισμένος και ο σάκος που βρέθηκε εγκαταλελειμμένος πίσω από τον Κούπα τα ξημερώματα της Κυριακής ήταν γεμάτος με φρεσκομαγειρεμένα φαγητά, που δείχνει ύπαρξη τρίτων προσώπων που φυγάδευσαν και προμήθευσαν τους κακοποιούς.

Να σημειωθεί πως οι άνδρες των ΕΚΑΜ εντόπισαν τους δύο επικίνδυνους Αλβανούς, σε πολύ κοντινό σημείο από εκεί που είχαν χαθεί τα ίχνη τους, πριν από 15 ημέρες, μετά τον εντοπισμό τους από τις θερμικές κάμερες, στη Βροσύνα, από την πλευρά της Θεσπρωτίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα