Η «Βασίλισσα» βγήκε από το θέατρο και φώναξε στον κόσμο να βγάλει τον σκασμό!

15:58 6/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Το απαράμιλλο ταλέντο της στην απεικόνιση της Βασίλισσας Ελισάβετ, τόσο στη μεγάλη οθόνη, όσο και επί σκηνής, της έχουν χαρίσει –δίκαια- χιλιάδες εξαιρετικές κριτικές.

Όταν, ωστόσο, η τελευταία παράσταση της Έλεν Μίρεν διεκόπη άκομψα από έναν όχλο περαστικών street artists, οι τρόποι με τους οποίους χειρίστηκε το ζήτημα η Βρετανίδα ηθοποιός δεν ήταν και τόσο… βασιλικοί.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όπως αναφέρει η Daily Mail, η κυρία Μίρεν ενοχλήθηκε έντονα, όταν κατά τη διάρκεια της παράστασής

της, The Audience, στην οποία υποδύεται τη Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ, ένα περαστικό «κύμα» από καλλιτέχνες του δρόμου άρχισε να παίζει ντραμς, παρεμποδίζοντας την ομαλή διεξαγωγή του θεατρικού έργου.

Η Μίρεν… τα πήρε, ορμώντας έξω από την αίθουσα, και εν τέλει φτάνοντας μέχρι την πόρτα του θεάτρου, όπου και έβαλε τις φωνές στους περαστικούς, λέγοντάς τους να «το βουλώσουν» και πως προσπαθεί «να κάνει ένα έργο εκεί μέσα».

Το περιστατικό ευτυχώς έληξε χωρίς έκτροπα, με τη θρυλική ηθοποιό να επιστρέφει στη σκηνή, προκειμένου να ολοκληρώσει την, ιδιαίτερα επιτυχημένη έως τώρα, παράστασή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα