Η Τζένιφερ Λόπεζ επιστρέφει – Δες τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου της single [εικόνες]

12:26 6/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Η διάσημη pop star φέρνει άρωμα καλοκαιριού με το νέο της βίντεοκλιπ Live It Up.

Φορώντας το κρεμ ολόσωμο μαγιό της, θα φανταζόταν κανείς πως δεν φοράει τίποτα, αλλά η διάσημη pop star κατάφερε να κάνει μια από τις πιο καλοκαιρινές και σέξι εμφανίσεις στα γυρίσματα του νέου της single,

Live It Up, με τη συμμετοχή του Πίτμπουλ.

Η 43χρονη πραγματοποίησε τα γυρίσματα και τις promo φωτογραφήσεις στο Fort Lauderdale την Κυριακή, εμφανίζοντας μια παιχνιδιάρικη διάθεση, φορώντας το σέξι μπικίνι της και ‘‘παίζοντας’’ στο νερό με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο βίντεοκλιπ.

Σε αρκετές πόζες φαίνεται ξαπλωμένη στον ήλιο να απολαμβάνει μερικές ώρες ανάπαυλας, αλλά στις περισσότερες λήψεις είναι χαμογελαστή, καθώς τρέχει και πραγματοποιεί χορευτικές κινήσεις πέφτοντας στα νερά της θάλασσας με τον υπόλοιπο κόσμο. Μέσα στους συμμετέχοντες, ήταν και η διαγωνιζόμενη του Next Top Model Αμερικής, Εύα Μαρσίλ.

Η τραγουδίστρια έχει σκοπό να επιστρέψει στο American Idol, όπου θα παρουσιάσει και το τραγούδι της στο κλείσιμο της φετινής σεζόν. Ωστόσο δεν είναι λίγοι που τη θέλουν να επανέρχεται ως κριτής, για να αντικαταστήσει την Μαράια Κάρεϊ, από την οποία η παραγωγή δεν έμεινε ευχαριστημένη σύμφωνα με της φήμες. Παρόλες τις δηλώσεις, ο Νάιτζελ Λάιθγκο, παραγωγός του American Idol, χαρακτήρισε το παραπάνω σκηνικό ως ‘‘τραγικές φήμες’’.

Τέλος, σε κάποιες από τις φωτογραφίες των γυρισμάτων, η JLO εικονίζεται μαζί με τον αγαπημένο της, Κάσπερ Σμαρτ, ο οποίος τη συνόδεψε στη παραλία για τη φωτογράφηση της.

Keywords
Τυχαία Θέματα