Η Τρούντι του Mad Men βγήκε από τα ρούχα της!

Η Άλισον Μπρι, μια από τις πιο σέξι ηθοποιούς της διάσημης σειράς, ποζάρει για τον φακό του Esquire και μιλάει για όσα γεμίζουν τη ζωή της.

Είναι ένα από τα πιο τραγικά πρόσωπα της διάσημης αμερικάνικης σειράς, αλλά η Άλισον Μπρι, εκτός από το να μπορεί να υποδύεται εξαιρετικά τον χαρακτήρα της, είναι και μια από τις ωραιότερες γυναίκες που έχουμε δει στα περιοδικά.

«Αγαπώ τα σινεμά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τον κόσμο. Υπάρχουν φορές που θα είναι γεμάτα και άλλες φορές τελείως άδεια. Πιστεύω πολύ στη νοοτροπία

του κόσμου ‘‘δεν είχαμε τι να κάνουμε και ήρθαμε να δούμε ταινία’’», δήλωσε η Άλισον, η οποία έχει προβληματιστεί και σε παλαιότερη συνέντευξη της σχετικά με την αγάπη του κόσμου για το σινεμά.

Οι μεγαλύτερες αγάπες της μέχρι και σήμερα, παρόλο που έγινε διάσημη και έβγαλε χρήματα, είναι να απολαμβάνει ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι στον κήπο της και να κάνει γιόγκα.

«Η γιόγκα είναι ο ναός μου. Με βοηθά να παραμένω συγκεντρωμένη. Είναι η εκκλησία μου», δήλωσε η ηθοποιός που πιστεύει ότι το σεξ είναι ένα από τα πιο χιουμοριστικά πράγματα που μπορούν να συμβούν όταν βρίσκεται κανείς γυμνός με κάποιον άλλο.

Τέλος, συμβουλεύει τους άντρες για το απόλυτο δώρο που μπορούν να κάνουν όλη την ώρα στις γυναίκες.

«Θα έπρεπε να της παίρνετε λουλούδια όλη την ώρα. Δεν παλιώνει ποτέ σαν κίνηση και όσα και να πάρεις δεν αρκούν!».

Keywords
Τυχαία Θέματα