Η ταινία Βερόνικα Μαρς έσπασε όλα τα ρεκόρ στο Kickstarter!

14:55 8/4/2013 - Πηγή: KoolNews

Τα 4.5 εκατομμύρια δολάρια από δωρεές κατάφερε να αποσπάσει ο σκηνοθέτης της πολυαναμενόμενης ταινίας Ρομπ Τόμας, ο οποίος μίλησε για την πίστη που έδειξε το κοινό στην ηρωίδα.

Μόλις μια εβδομάδα έμεινε μέχρι να κλείσει ο λογαριασμός για τις δωρεές και ο Τόμας κατάφερε να περάσει το στόχο του στο διπλάσιο, έτοιμος πλέον για να φέρει τη διάσημη σειρά στη μεγάλη οθόνη. Παρόλα αυτά, δεν σταματάει λεπτό για να βρει χρηματοδότες.

«Ότι μας έδωσε ο κόσμος αποτελεί μεγάλη βοήθεια, αλλά όπως όλοι ξέρουν, δεν κάνεις εύκολα ταινία με πέντε εκατομμύρια δολάρια. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε

οποιαδήποτε βοήθεια μπορούμε να βρούμε», δήλωσε ο σκηνοθέτης στο Entertainment Weekly.

Ο σκηνοθέτης άφησε αιχμές ότι ήδη μιλάει και με άλλους ανθρώπους του επιχειρηματικού χώρου που ενδιαφέρονται να χρηματοδοτήσουν την ταινία. Ωστόσο όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω του, καθώς πρέπει να ενημερώνει συνεχώς για το που ξοδεύει και το παραμικρό δολάριο.

Ο κόσμος περιμένει παρόλα αυτά τα καλύτερα από τον Τόμας, καθότι έχει δώσει ήδη μια μικρή γεύση για τη δράση που αναμένεται στο δυναμικό σενάριο της ταινίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα