Η συγκινητική εξομολόγηση του Μόρισεϊ που πάσχει από καρκίνο

Για την μάχη που δίνει με την επάρατη νόσο μίλησε για πρώτη φορά ο Βρετανός ροκ σταρ σε συνέντευξη του στην ισπανική εφημερίδα El Mundo.

Ο Στίβεν Πάτρικ Μόρισεϊ αποκάλυψε ότι έχει υποβληθεί αρκετές φορές σε θεραπείες για τον καρκίνο: «Έχουν αφαιρέσει ήδη τέσσερις φορές καρκινικό ιστό». Επίσης ανέφερε ότι τους τελευταίους 18 μήνες έχει νοσηλευτεί πολλές φορές στο νοσοκομείο.

Παρά την διάγνωση, ο 55χρονος είπε ότι δεν φοβάται τον θάνατο και αισθάνεται καλά: «Εάν πεθάνω, τότε θα πεθάνω. Και εάν δεν πεθάνω, τότε δεν θα πεθάνω. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλά. Αναγνωρίζω ότι σε κάποιες από τις πρόσφατες φωτογραφίες μου δεν δείχνω υγιής, αλλά αυτό κάνει η ασθένεια. Δεν με απασχολεί αυτό, θα ξεκουραστώ όταν πεθάνω».

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο τύπος καρκίνου από τον οποίο πάσχει ο ροκ σταρ. Η υγεία του Μόρισεϊ ήταν ήδη κλονισμένη και στις αρχές του 2013 είχε πάθει έλκος ενώ τον Μάρτιο του ίδιου έτους νοσηλεύτηκε με πνευμονία. Τον Ιούλιο του 2013 έπαθε τροφική δηλητηρίαση και αναπνευστική λοίμωξη των Ιούνιο του 2014. Ο Μόρισεϊ θα εμφανιστεί και στην Αθήνα στις 5 Δεκεμβρίου.

The post Η συγκινητική εξομολόγηση του Μόρισεϊ που πάσχει από καρκίνο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα