Η Σπυροπούλου και το «υφάκι» της – Αποχωρεί ο Σταματόπουλος;

Φαίνεται πως το κλίμα στο κανάλι της Κάντζας είναι ιδιαιτέρως βαρύ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μοιάζει πολύ εκνευρισμένη με τους συνεργάτες της. Μετά την απομάκρυνση πολλών από αυτούς, λέγεται πως το νέο έτος θα φέρει ακόμα μια αποχώρηση: αυτή του Πάνου Σταματόπουλου.

Ο συμπαρουσιαστής (;) της Σπυροπούλου σύμφωνα με πληροφορίες δεν πενάει όσο καλά φανταζόταν πως θα περνούσε στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» και αυτό γιατί είχε συνηθίσει σε πολύ διαφορετικό κλίμα τα τελευταία χρόνια. Η πρωινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν κάτι πολύ διαφορετικό,

με την ίδια την παρουσιάστρια να σέβεται και να υπολογίζει τους συνεργάτες της. Κάτι όμως που δε συμβαίνει στην περίπτωση της Σπυροπούλου.

Το συνεχές... υφάκι, ο τόνος της φωνής και οι απαιτήσεις της παρουσιάστριας φαίνεται πως έχουν φτάσει στα όρια τον χαμηλών τόνων Παύλο Σταματόπουλο ο οποίος μάλιστα δείχνει να έχει μετανιώσει την επιλογή του να εμπλακεί μαζί της και ψάχνει τρόπο διαφυγής χωρίς όμως να απογοητεύσει τον ALPHA. Οι αλλαγές που θα έρθουν από το νέο έτος στην εκπομπή θα είναι πολλές και μεγάλες, καθώς το κανάλι παίζει το τελευταίο του χαρτί για την άνοδο της τηλεθέασης.

Λέτε ο Παύλος Σταματόπουλος να μετράει μέρες;

The post Η Σπυροπούλου και το «υφάκι» της – Αποχωρεί ο Σταματόπουλος; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα