Η Σοφία Βογιατζάκη μιλά για την αποχώρησή της από τις «Γυναίκες» [βίντεο]

Η αποχώρηση της Σοφίας Βογιατζάκη και της Έλενας Παπαβασιλείου από την εκπομπή «Γυναίκες» ήταν ξαφνική και αιφνιδίασε πολλούς. Κάποιοι άφησαν να εννοηθεί ότι για την αποχώρηση τους ευθύνεται η Δέσποινα Καμπούρη, με αφορμή το περιστατικό που συνέβη με την Έλενα Παπαβασιλείου.

Από την πλευρά της η Δέσποινα απάντησε χθες, λέγοντας ότι είναι άδικο να της χρεώνονται οι αποχωρήσεις αυτές.

Η Σοφία Βογιατζάκη εμφανίστηκε την Τετάρτη

στο «Πρωινό» και εξήγησε ποιος ήταν ο λόγος που αποχώρησε από την εκπομπή. Όπως είπε, οι λόγοι ήταν το ότι οι υποχρεώσεις της στο θέατρο δεν της επέτρεπαν να συνεχίσει στην εκπομπή, καθώς θα έκανε και κάποιες περιοδείες εκτός Αθηνών.

Μάλιστα είπε ότι η ανακοίνωση που βγήκε ήταν εν γνώση της και ότι το κανάλι έδειξε κατανόηση στο θέμα αυτό και η αποχώρηση ήταν κοινή συναινέση. Ίσως το κανάλι είχε στο μυαλό του να μειώσει το μπάτζετ και να αλλάξει και το κόνσεπτ της εκπομπής, και «ήρθε κι έδεσε» το πράγμα, όπως είπε η Σοφία.

Για τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε και η Έλενα Παπαβασιλείου από το κανάλι, η Σοφία είπε ότι δεν γνωρίζει το παραμικρό και ότι αν θέλει κάποιος να μάθει κάτι θα πρέπει να μιλήσει με την Έλενα.

Επίσης αναφέρθηκε και στο περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στην Δέσποινα Καμπούρη και την Έλενα Παπαβασιλείου on air, λέγοντας ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και το γεγονός μεγαλοποιήθηκε μετά από τα σχόλια των διαφόρων.

Δείτε το βίντεο στο ToraTora.gr

The post Η Σοφία Βογιατζάκη μιλά για την αποχώρησή της από τις «Γυναίκες» [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα