Η Σοφία Βεργκάρα το αίσθημα, η Τζούλι Μπόουεν η (αφανής) γυναίκα

Οι όροι underdog και outcast χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις μάχης για να αναδείξουν τον έναν από τους δύο πόλους ως τον θεωρητικά πιο αδύναμο και υστερήσαντα που η έκβαση της θα τον βρει να μετράει απώλειες. Αυτός που έχει αυτή τη θέση σχεδόν σε κάθε περίπτωση καταφέρνει να κερδίσει τη συμπάθεια του λαού, της πλατιάς μάζας. Σε μια μάχη ανάμεσα στην Γκλόρια Ντελγκάδο και της Κλερ Ντάνφι, η Κλερ είναι το αουτσάιντερ που έχει τον τρόπο να βγει νικητής!

Αν καλούμασταν να επιλέξουμε το σίγουρο είναι ότι θα καταφεύγαμε στο γνωστό άσμα «από δω η γυναίκα μου, από δω το αίσθημα μου». Και

σίγουρα για γυναίκα μας δεν θα παρουσιάζαμε την Σοφία Βεργκάρα.

Η Τζούλι Μπόουεν είναι αυτή η σταθερότητα που αναζητάμε στη ζωή μας, ο άνθρωπος που θέλουμε να κρατάει τις ισορροπίες, όπως το κάνει ως η Κλερ Ντάνφι που χαλιναγωγεί τα τρία της παιδιά όταν ο Φιλ προσπαθεί να το παίξει κουλ γονιός και να πάει με τα νερά τους. Είναι ο «κακός μπάτσος» που θα ρίξει και δυο-τρεις μάπες στον ανακρινόμενο/ύποπτο.

Είναι η περίπτωση της γυναίκας που δεν αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος της ομορφιάς της δίπλα σε μια Γκλόρια, αλλά που όσο την γνωρίζεις συνειδητοποιείς ότι η ομορφιά της είναι που θα ήθελες σαν τελική κατάληξη στην ζωή σου. Ακόμα κι αν είναι ο λόγος για φωνές στο σπίτι με τα παιδιά, ψαχουλεύοντας τα πράγματα της ατίθασης κόρης της, ή όταν σου τη λέει επειδή δεν ακολουθείς τους δικούς της παιδαγωγικούς τρόπους με τον μικρό γιο σου. Γιατί όταν τη δεις να σου λέει στην επέτειο σας να βρεθείτε σε ξενοδοχείο και σε υποδέχεται με ένα παλτό χωρίς να φοράει εσώρουχα από κάτω τότε κοιτιέσαι στον καθρέφτη και λες: Μπράβο σου μεγάλε!

Πρόκειται για αυτή που θα γελάει μια ζωή με τα αστεία σου που δεν είναι αστεία, για να μη σε κάνει να νιώσεις βλάκας και όταν αποφασίσεις αυτά τα αστεία να τα πεις σε συγκέντρωση των συναδέλφων σου, με τον κόσμο να σε κοιτάει, θα σου πάρει τις κάρτες με τα λόγια και θα σου δώσει την ευκαιρία να αυτοσχεδιάσεις.

Ή αυτή που δεν θα θυμάται το τραγούδι του γάμου σας και θα σου κάνει δώρο επετείου τον τραγουδιστή του συγκροτήματος που νομίζει ότι είναι το αγαπημένο σου και για χάρη της θα υποκριθείς ότι ξέρεις τα λόγια και σου αρέσει.

Ακόμα εκείνη η γυναίκα που θα κάνει τον γάμο σας ένα καθημερινό παιχνίδι, μια κόντρα που στο τέλος πάντα θα την αφήνεις να κερδίζει για να δεις την γλυκιά και παιδική της αντίδραση.

Μπορεί αν σου δινόταν η ευκαιρία να την απατούσες με μια Γκλόρια-Σοφία Βεργκάρα, μπορεί να μην έχει τα προσόντα και το εξώφθαλμο ταπεραμέντο και πάθος μιας Κολομβιανής, αλλά στο τέλος της βραδιάς θα γυρίσεις στην Κλερ, γιατί η έκπληξη εδώ θα σε περιμένει...

Keywords
Τυχαία Θέματα