Η Ριάνα σόκαρε το Σαν Τροπέ…

Βγήκε για τα ψώνια της βαμμένη και ημίγυμνη προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος στο γαλλικό θέρετρο. Κι εντελώς τυχαία έφτασε στην Κυανή Ακτή και ο «μάτσο» πρώην της!

Διακοπές στη Μεσόγειο κάνει η Ριάνα και η πολύ ηλιοθεραπεία στο σκάφος την κούρασε. Όταν αποφάσισε, λοιπόν, να κατέβει στο Σαν Τροπέ για να ξεδώσει, να πιεί τις γρανίτες της, να κάνει τα ψώνια της και να πάρει το μεσημεριανό της σε… σταθερό έδαφος, δεν της είπε κανείς να ρίξει κάτι πάνω της.

Νομίζοντας, λοιπόν, ότι στο κοσμοπολίτικο θέρετρο της Κυανής Ακτής κυκλοφορούν όλοι με το μαγιό τους, βγήκε στους δρόμους

με το μπικίνι της (το οποίο δεν είχε δέσει καν στον λαιμό της) και προκάλεσε μεγάλο πανικό…

Ευτυχώς, η μάνατζερ ενημέρωσε τελευταία στιγμή την τραγουδίστρια να φορέσει μια φούστα, την οποία συνδύασε με χρυσά σανδάλια, κόκκινο κραγιόν, τεράστια χρυσή αλυσίδα, χρυσά σκουλαρίκια κρίκους (!) και μια σομόν Prada τσάντα. Και πάλι, όμως, το θέαμα ήταν πολύ προκλητικό για τους περαστικούς. Ακόμα και η ίδια αισθάνθηκε κάποια στιγμή άσχημα με τα βλέμματα που ήταν καρφωμένα πάνω στο καλλίγραμμο κορμί της.

Η διάθεσή της έφτιαξε αμέσως μόλις μπήκε σε ένα μαγαζί με ρούχα όπου φαίνεται να αγόρασε ένα μαύρο τζάκετ για να.. καλυφθεί.

Λίγο πριν βγει στη στεριά είχε ενημερώσει τους θαυμαστές της στο twitter ότι το προηγούμενο βράδυ που ξεφάντωνε της έπεσε το μπουκάλι από το χέρι, έσπασε και ένα γυαλί της χάραξε το πόδι!

Η είδηση της ημέρας πάντως δεν είναι ότι η Ριάνα κυκλοφορεί το βράδυ με ένα μπουκάλι στο χέρι (διακοπές κάνει άλλωστε) και το πρωί με το μπικίνι στην πόλη.

Τα αμερικανικά media έπαθαν ντελίριο ενθουσιασμού όταν έφτασε στα γραφεία τους φωτογραφία του Κρις Μπράουν από την Κυανή Ακτή! Και φούντωσαν οι φήμες για επανασύνδεση του ζευγαριού (είχαν χωρίσει επειδή εκείνος την ξυλοφόρτωσε και κανονικά απαγορεύεται δια δικαστικής απόφασης να την πλησιάσει… στα 10 μέτρα) με φόντο την ρομαντική γαλλική Ριβιέρα.

Η Ριάνα σόκαρε το Σαν Τροπέ…

 

Βγήκε για τα ψώνια της βαμμένη και ημίγυμνη προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος στο γαλλικό θέρετρο. Κι εντελώς τυχαία έφτασε στην Κυανή Ακτή και ο «μάτσο» πρώην της!

Keywords
Τυχαία Θέματα