Η πρώτη νύχτα Μιχαλολιάκου και Λαγού στην γυναικεία πτέρυγα του Κορυδαλλού – Σήμερα περιμένουν τον Παππά

Μόνοι τους αναμένεται να προαυλίζονται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, και ο βουλευτής του κόμματος, Γιάννης Λαγός, στην γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Η συγκεκριμένη πτέρυγα η οποία ανακατασκευάστηκε προκειμένου να φιλοξενεί επωνύμους υποδέχθηκε χθες τους Χρυσαυγίτες και σήμερα αναμένεται να βρεθεί εκεί και ο Χρήστος Παππάς

ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του.

Στην ίδια πτέρυγα βρίσκεται επίσης ο Άκης Τσοχατζόπουλος, αλλά και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου, Ντίνος Μιχαηλίδης οι οποίοι κρατούνται για την υπόθεση του μαύρου πολιτικού χρήματος από μίζες για την υπογραφή εξοπλιστικών. Αξιοσημείωτο είναι επίσης πως στην ίδια πτέρυγα βρίσκονται και εκτίουν βαρείς ποινές, πρόσωπα που έχουν καταδικαστεί σε πολυετείς καθείρξεις για συμμετοχή στην 17 Νοέμβρη. Ανάμεσα τους ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο Βασίλης Τζωρτζάτος, ο Χριστόδουλος Ξηρός και άλλοι.

Ο καθένας στο κελί του

Αυτήν την στιγμή ο κάθε προφυλακισμένος Χρυσαυγίτης στον Κορυδαλλό θα μένει μόνος του στο κελί του. Αυτό θα συνεχιστεί όσο ο αριθμός τους είναι μικρότερος από δέκα. Αυτήν την στιγμή ο κάθε Χρυσαυγίτης έχει στο κελί του τηλεόραση, ενώ για να επικοινωνούν με τον έξω κόσμο θα χρησιμοποιούν καρτοτηλέφωνα.

Στις φυλακές Μαλανδρίνου, υψίστης ασφαλείας θα οδηγηθεί ο Γιώργος Πατέλης, εκεί όπου βρίσκεται προφυλακισμένος και ο Γ. Ρουπακιάς, ο οποίος κατά δήλωσή του, δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα. Στις φυλακές του Ελαιώνα Θηβών θα κρατείται η ανθυπαστυνόμος Βενετία Πόπορη, που υπηρετούσε στην ασφάλεια Πειραιά.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα