Η πολυπλοκότητα του στυλ (vid)

11:50 3/1/2012 - Πηγή: KoolNews

Για εμάς είναι αξεσουάρ της καθημερινότητάς μας, που μας δίνει και μια δόση στυλ. Έχεις σκεφτεί όμως ποτέ την πολυπλοκότητα πίσω από τον μηχανισμό ενός ρολογιού;

Ο οίκος Louis Vuitton παρουσιάζει, σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, τους εσωτερικούς μηχανισμούς του νέου του χρονογράφου, ονόματι Tambour Minute Repeater. Ο χρονογράφος είναι προϊόν της συνεργασίας του μεγάλου γαλλικού οίκου με την ελβετική ωρολογοποιία La Fabrique du Temps.

Η εταιρεία, πιστή στην παράδοσή της στα χειροποίητα αξεσουάρ πολυτελείας, κατασκεύασε το Tambour με σύνθετους μηχανισμούς. Ο κάτοχός του έχει τη δυνατότητα να βλέπει, εκτός από την ώρα του μέρους όπου βρίσκεται, και μία δεύτερη, εναλλακτική ώρα του τόπου της επιλογής του.

Όπως εξήγησε και ο αντιπρόεδρος του τομέα Χρονογράφων και Κοσμημάτων του οίκου, Hamdi Chatti, “Όπου κι αν βρίσκεσαι, πάντα έχεις στο μυαλό σου δύο διαφορετικές ώρες. Μία, αυτή του προορισμού στον οποίο βρίσκεσαι, και μία αυτή του τόπου του σπιτιού σου. Είναι ρομαντικό να σκέφτεσαι την ‘ώρα σπιτιού’, γιατί πάντα σε γυρίζει στον δικό σου χρόνο και στο δικό σου συναίσθημα”. Και συμπλήρωσε “Οι ωρολογοποιοί συνήθιζαν να κρύβουν τους εσωτερικούς μηχανισμούς του ρολογιού. Εμείς θελήσαμε να κάνουμε την κίνησή τους μέρος της ομορφιάς του”.

Πηγή: stylista.gr

Διαβάστε ακόμα:

* Ο Louboutin… τρελάθηκε!

* Η χρηστική όψη του στυλ

* Να βάλω φουλάρι;

Keywords
Τυχαία Θέματα