Η παραγωγός του Grey’s Anatomy αποκαλύπτει το λόγο που «σκότωσε» τον McDreamy – Τι συνέβη πραγματικά;

15:53 6/8/2015 - Πηγή: KoolNews

Μετά το επεισόδιο της 23ης Απριλίου τα μηνύματα οργής προς το ABC και τη ίδια την Σόντα Ράιμς, την παραγωγό, σεναριογράφο και σκηνοθέτιδα του Grey’s Anatomy ανέρχονται σε χιλιάδες. Στις σελίδες της σειράς σε Facebook και Twitter επικρατεί το απόλυτο χάος, με τους τηλεθεατές να διαμαρτύρονται για έναν ακόμα θάνατο που όπως όλα δείχνουν τους στοίχισε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο: Aυτόν του

Ντέρεκ Σέπερντ.

Τέσσερις μήνες μετά, κατά τη διάρκεια του «Television Critics Association press tour», η Σόντα Ράιμς δίνει τις δικές τις απαντήσεις για το λόγο της τόσο ξαφνικής αποχώρησης του Πάτρικ Ντέμπσεϊ από τη σειρά, τονίζοντας πως ο θάνατος του τηλεοπτικού Ντέρεκ Σέπερντ ήταν ο μοναδικός τρόπος να μη χαλάσει η «μαγεία» του ειδυλλίου της Μέρεντιθ μαζί του.

«Η απόφασή μου να σκοτώσω τον Ντέρεκ στο τέλος της τελευταίας σεζόν ήταν πολύ δύσκολη. Πραγματικά όμως δεν μπορούσα να αντέξω στην ιδέα πως ο McDreamy κατέληξε να είναι ένας κακός άνθρωπος που παράτησε τη γυναίκα και τα παιδιά του. Για μένα, αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να μείνει αληθινή η μαγεία της Μέρεντιθ και του Ντέρεκ και να διατηρηθεί ανέγγιχτη στο χρόνο», δηλώνει και ξεκαθαρίζει πως ο θάνατός του ήταν ο μοναδικός τρόπος για να μην τον μισήσουν οι τηλεθεατές.

«Ποιες ήταν οι εναλλακτικές; Ο Ντέρεκ επρόκειτο να εγκαταλείψει τη Μέρεντιθ. Τι θα σήμαινε αυτό; Αυτό θα υπονοούσε πως η αγάπη τους δεν ήταν αληθινή, πως αυτό που λέγαμε εδώ και 11 χρόνια ήταν ένα ψέμα και ο McDreamy δεν ήταν… McDreamy. Έτσι, όσο επώδυνο κι αν ήταν για εμένα ως αφηγήτρια, ο μόνος τρόπος για να διατηρήσω αυτό που ένιωθα πως ήταν αληθινό, ήταν να πεθάνει ο πρωταγωνιστής ώστε αυτή η αγάπη να παραμείνει ειλικρινής».

Το κατά πόσο η «δικαιολογία» της Ράιμς θα πείσει τους θαυμαστές της σειράς δεν το γνωρίζουμε, ωστόσο η 45χρονη παραγωγός έχει τα δίκια της…

The post Η παραγωγός του Grey’s Anatomy αποκαλύπτει το λόγο που «σκότωσε» τον McDreamy – Τι συνέβη πραγματικά; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα