Η ομάδα του Κουβέλη έχει 40 παίκτες: Το ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ [λίστα]

15:11 5/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Παρουσιάστηκαν στην Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜ.ΑΡ τα ονόματα των πρώτων 40 υποψηφίων που αναμένεται να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές. Ο γραμματέας της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος παρουσίασε ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής τα πρώτα 40 ονόματα του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος προκειμένου να ζητήσει την τυπική έγκριση τους.

Ανάμεσα στα ονόματα ξεχωρίζει αυτό του Δημήτρη Χατζησωκράτη, του Ανδρέα Παπαδόπουλου όπως επίσης και οι μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ: Πάνος Μπεγλίτης, Μαριλένα Κοππά και Γιάννης Τσαμουργκέλης.

Επίσης

εκρεμεί και η παρουσίαση των δύο τελευταίων ονομάτων που θα συμπληρώσουν τη λίστα των 42 υποψηφίων της ΔΗΜ.ΑΡ για τις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Οι 40 υποψήφιοι της ΔΗΜ.ΑΡ για τις ευρωεκλογές:

Ακριτίδης ΣταύροςΑμοιρίδης ΓιάννηςΑνδριοπούλου ΣοφίαΑρσένη ΤζένηΑρχοντάκης ΚώσταςΒαρδάκας ΣίμοςΒιτάλη ΛίαΓεωργάτος ΓεράσιμοςΓεωργίου ΓιώργοςΓιαννιώτης ΓιάννηςΓουργούρης ΦανηςΔαββέτας ΝίκοςΖαχαρόπουλος ΣτυλιανόςΙωαννίδης ΓιώργοςΚάλλιπολίτη ΔώραΚαρατζόρα ΕλένηΚατσαμούρης ΑστέριοςΚόλλιας ΒασίληςΚοππά ΜαριλέναΚόσιβα ΚατερίναΚωλέττη ΧριστίναΛαφαζάνης ΑργύρηςΛουκάς ΔημήτρηςΜαργαρίτης ΘόδωροςΜαστρογιάννης ΒασίληςΜέλου ΚατερίναΜπεγλίτης ΠάνοςΞανθόπουλος ΓιώργοςΠαναγιωτοπούλου ΠέννυΠαπαδόπουλος ΑνδρέαςΠαπαθεοδώρου ΘεοδωροςΣαββής ΜανώληςΣιάκαρης ΚωνσταντίνοςΤσαμουργκέλης γιάννηςΤσαντάς ΠάριςΤσικαρδάνη ΔώραΦωτεινός ΘράσοςΦωτίου ΕυάγγελοςΧατζησωκράτης ΔημήτρηςΧρυσοστομίδης Ανταίος

Φωτογραφία Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα