Η ΝΔ κατεβάζει υποψήφια την Έλενα Ράπτη κόντρα στον Μπουτάρη για το δήμο Θεσσαλονίκης

Η χώρα μπαίνει σταδιακά σε ρυθμό αυτοδιοικητικών εκλογών και ήδη στο Μέγαρο Μαξίμου καταρτίζουν τους σχεδιασμούς τους για τα πρόσωπα που θα τρέξουν στον στίβο των μεγάλων δήμων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του koolnews.gr, το βασικό όνομα αυτή την ώρα για τη συμπρωτεύουσα είναι η Έλενα Ράπτη. Βουλευτής από το 2004 και με πλούσια κοινωνική δράση, η Έλενα Ράπτη φαντάζει ως μια ιδανική λύση λόγω του μετριοπαθούς

προφίλ της, κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει εφαλτήριο για συνεργασίες την επόμενη μέρα των εκλογών.

Στη ΝΔ είναι αποφασισμένοι να μην στηρίξουν τον νυν δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, καθώς θεωρούν πως έχει προβεί σε πολλά «φάλτσα». Σε κάθε περίπτωση, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης, Μηνάς Σαμαντζίδης, έχει ξεκαθαρίσει πως οι Νεοδημοκράτες της περιοχής δεν πρόκειται να στηρίξουν μια υποψηφιότητα Μπουτάρη!

Η Έλενα Ράπτη πάντως είναι ένα πρόσωπο που απολαμβάνει στήριξης ενός πολύ ισχυρού παράγοντα και πιο συγκεκριμένα του Ιβάν Σαββίδη. Σε πρόσφατη συνάντηση του κυρίου Σαββίδη με τη σύμβουλό του, πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καΐλή, και τον ρωσσομαθή κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου, σε στέκι της Μηλιώνη στο Κολωνάκι έπεσε στο τραπέζι το όνομα της ευειδούς Βουλευτή της ΝΔ. Αν λοιπόν επιβεβαιωθεί το σενάριο καθόδου της κυρίας Ράπτη στον αυτοδιοικητικό στίβο, θεωρείται βέβαιο πως πίσω της θα βρεθεί και ο μηχανισμός του πάμπλουτου Ρώσου επενδυτή.

Το σενάριο αναφορικά με το μέλλον της Έλενας Ράπτη επιβεβαιώνουν και κοινοβουλευτικοί παράγοντες, οι οποίοι σχολιάζουν την απουσία της Θεσσαλονικιάς βουλευτού από τις συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου. Οι συγκεκριμένες πηγές, πάντως, αφήνουν και ένα περιθώριο το όνομα της Έλενας Ράπτη να χρησιμοποιείται ως… λαγός για ένα ακόμα πιο δυνατό όνομα, το οποίο κρατείται μέχρι στιγμής ως επτασφράγιστο μυστικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα