Η Μενεγάκη και… η Πεοεμφυτευτική!

Η πρώτη φορά είναι τυχαία, η δεύτερη είναι σύμπτωση η Τρίτη είναι φαρμακερή.

Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και το λογαριασμό της στο twitter, ο οποίος θα μπορούσε να είναι η αιτία για μεγάλες παρεξηγήσεις.

Πέρσι, αμέσως μετά την εκπομπή, με καλεσμένο τον μάγειρα Δημήτρη Σκαρμούτσο, η Ελένη έγραψε για στους χιλιάδες followers: «Όσο για τον Σκαρπούτσο πραγματικά χάρηκα την παρέα του. Αφού δεν κατάλαβα πως πέρασε

1 ώρα…» Επίσης αυτό που δεν κατάλαβε είναι ότι αντί για το γράμμα μ στο επίθετο του μάγειρα έβαλε το γράμμα π και μια τόσο μικρή διαφορά, κάνει πολύ μεγάλο αποτέλεσμα.

Λίγο αργότερα στέλνοντας μήνυμα στον Γιώργο Θεοφάνους του έγραψε: «Γιώργο μου, τα λέμε στο κρεβάτι» όπου αντί για κρεβάτι εννοούσε εκπομπή.

Το τρίτο σεξουαλικό λαθάκι έγινε σήμερα. Η Ελένη ανακοίνωσε το ιατρικό θέμα της εκπομπής γράφοντας: «Σε λίγο η πρώτη Ελληνίδα που έγινε μητέρα με την Πεοεμφυτευτική διάγνωση…» Φυσικά η σωστή λέξη ήταν “προεμφυτευτική”.

Αυτή τη φορά η Ελένη αντέδρασε. Έτσι μετά το διαφημιστικό διάλειμμα ζήτησε συγνώμη λέγοντας: «Θα το σταματήσω το Twitter! Δεν πάει άλλο… Ζητώ συγγνώμη για το λάθος που έγινε. Καταλάβατε τι ήθελα να πω… Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι θα νομίσουν ότι το κάνω επίτηδες, γιατί κάθε φορά, πώς τυχαίνει, τα λάθη έχουν να κάνουν με κάτι σεξουαλικό…»

Και με την ίδια απορία έχουμε… πώς τυχαίνει;

Keywords
Τυχαία Θέματα