Η μέλλουσα βασίλισσα είναι ένα απλό κορίτσι που βλέπει φανατικά το ριάλιτι των Καρντάσιαν

Η σύζυγος του Πρίγκιπα Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, προφανώς δεν χορταίνει να βλέπει το reality των αδερφών Καρντάσιαν, που ονομάζεται Keeping Up With The Kardashians.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ αποφάσισε να ξεκινήσει να παρακολουθεί την τηλεοπτική εκπομπή, όταν έμαθε ότι η Κιμ Καρντάσιαν είναι μεγάλη θαυμάστριά της, και έκτοτε έχει “κολλήσει” με τα καμώματα της διάσημης οικογένειας

της showbiz.

“Από τότε που η Κιμ ξεκίνησε να αναφέρει δημόσια την Κέιτ, η πριγκίπισσα ξεκίνησε να παρακολουθεί το Keeping Up With The Kardashians ευλαβικά” αναφέρει μία πηγή στη Daily Star, ενώ τονίζει: “Πιστεύει ότι η οικογένεια είναι ξεκαρδιστική. Οι άνθρωποι τείνουν να ξεχνούν ότι η Κέιτ είναι απλά μία κανονική κοπέλα, η οποία παντρεύτηκε γόνο βασιλικής οικογένειας, και απολαμβάνει τα ίδια τηλεοπτικά προγράμματα με τους περισσότερους ανθρώπους”.

Η 32χρονη Κιμ έχει εκφράσει επανειλημμένα τον θαυμασμό της για την Μίντλετον, ενώ δεν έχει παραλείψει να τονίσει τον ενθουσιασμό της για την ημερομηνία γέννησης των πρώτων παιδιών τους, η οποία συμπίπτει τον Ιούλιο.

Παρά το ότι η Κιμ έχει κάτι κοινό με την Κέιτ, το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί και για τον 30χρονο Πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος δεν πείθεται με τίποτα να παρακολουθήσει μαζί με τη σύζυγό του το reality.

“Ο Γουίλ δεν παρακολουθεί το πρόγραμμα μαζί της, και την κοροϊδεύει επειδή της αρέσει τόσο πολύ” συμπληρώνει η πηγή. “Αυτό δεν ενοχλεί την Κέιτ, ωστόσο. Βρίσκει το πρόγραμμα χαλαρωτικό, ενώ κολακεύεται από τις συνεχείς αναφορές της Κιμ στο πρόσωπό της”.

Keywords
Τυχαία Θέματα