Η μάχη της πρωινής ζώνης! Τα νούμερα της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην πρεμιέρα και η πρωτοκαθεδρία των Σκορδά – Λιάγκα

Το περιμέναμε πώς και πώς! Για να σχολιάσουμε, για να δούμε αν, τελικά, το Mega μπορεί να προσφέρει κάτι διαφορετικό αλλά κυρίως για να παρακολουθήσουμε τα νούμερα τηλεθέασης των δύο πρωινών εκπομπών.

Χθες, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας με «Το πρωινό» τους κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν για πρώτη φορά τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και το «Καλημερούδια». Με μία εκπομπή που έχει πια καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού, δεν ήταν δύσκολο το δίδυμο να περάσει μπροστά στο γενικό σύνολο και να δείξει για μία ακόμα φορά τη δυναμική του. Ιδιαίτερα, από τη στιγμή που είχε να ανταγωνιστεί ένα προϊόν «μία από τα ίδια».

Έτσι, το μαγκαζίνο του Ant1 κέρδισε στο γενικό σύνολο το ποσοστό 24,2% ενώ αυτό του Mega 22,7%. Η μικρή ανατροπή ήρθε στο δυναμικό κοινό με τη Ντορέττα να κατακτά το 26,8% και το ζευγάρι του Ant1 22,2%. Να θυμίσουμε, φυσικά, το ότι τα νούμερα της πρεμιέρας δεν είναι αντιπροσωπευτικά και πως αναμένουμε να δούμε και τη συνέχεια.

The post Η μάχη της πρωινής ζώνης! Τα νούμερα της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην πρεμιέρα και η πρωτοκαθεδρία των Σκορδά – Λιάγκα appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
ta noymera tis ntoretas
Τυχαία Θέματα