Η «μάχη» με τη νευρική ανορεξία και η «νίκη» σε 500 εικόνες στο Instagram

Πολλές νεαρές κοπέλες πάσχουν από νευρική ανορεξία. Μία από αυτές ήταν και η Αντωνία Έρικσον που επέλεξε να δείξει σε όλο το κόσμο το ταξίδι της μέσα από φωτογραφίες που πόσταρε στο Instagram.Μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει η συγκεκριμένη νόσος που χτυπάει πολλές γυναίκες ανά την υφήλιο. Οι εξαντλητικές δίαιτες και η προσπάθεια τους να μοιάσουν στα πρότυπα που προβάλλονται, τις φθάνει σε ένα σημείο όπου δεν μπορούν να φάνε τίποτα και το πρόβλημα τους γίνεται το ψυχολογικό.

Μία από ήταν και η Αντωνία Έρικσον όπου το

Σεπτέμβριο του 2012 είχε μπει στο νοσοκομείο καθώς ζύγιζε μόλις 36 κιλά και η καρδιά της είχε αρχίσει να καταρρέει. Η ίδια επέλεξε να ποστάρει φωτογραφίες στο Instagram και μέσω αυτών έδειξε σε όλο το κόσμο το ταξίδι της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Ο λογαριασμός της Αντωνίας στο Instagram ονομάζεται eatmoveimprove και η μεγάλη συμπαράσταση που πήρε από τους χρήστες που έβλεπαν τις φωτογραφίες της, την βοήθησε να πάρει δύναμη και να βρει τον παλιό της εαυτό. Το ταξίδι της νεαρής κοπέλας βρίσκεται στον προσωπικό της λογαριασμό και η ίδια μας το διηγείται μέσα από τις 500 φωτογραφίες που έχει αναρτήσει. Σήμερα η Αντωνία ασχολείται με την γυμναστική και τρώει υγιεινά ενώ δίνει κουράγιο και σε όσους πάσχουν από νευρική ανορεξία.

Keywords
Τυχαία Θέματα