Η Κρόνια Αδελφότητα ετοιμάζεται να καταστρέψει τη Γη

Η προσπάθεια για επαναγορά ομολόγων και οι οδηγίες Σαμαρά προς τους υπουργούς κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Ασφυξία. Μνημόνιο σε κάθε υπουργείο».

Η εφημερίδα γράφει ότι «την υπογραφή «12 μνημονίων» του κάθε υπουργείου με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (στο οποίο προΐσταται ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας) ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς

(που σήμερα στις 11 το πρωί θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια) στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου».

ΕΘΝΟΣ: «Λίστα 7 δισ.»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους υπουργούς να προετοιμάσουν τη λίστα ώστε να καλυφθούν άμεσα οι υποχρεώσεις. Στόχος η ενίσχυση της ρευστότητας μέσω της επιστροφής των 7 δισ. στην αγορά. «Είναι θέμα αξιοπιστίας του κράτους», τόνισε ο Αντ. Σαμαράς».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Η Κρόνια Αδελφότητα ετοιμάζεται να καταστρέψει τη Γη!».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «οι δυναστείες των Τότσιλντ και Ροκφέλλερ θεωρούνται εκ των βασικών στελεχών της. Ο Κρόνος στα Αγγλικά γράφεται ως Saturn. Ολως τυχαίως κρατώντας το πρόθεμα Sat προκύπτει το Satan, δηλαδή ο Σατανάς!»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Ρύθμιση ανάσα για χρέη προς την εφορία».

Η εφημερίδα γράφει ότι «αυξάνεται ο αριθμός των δόσεων από 15 σε 36 με ελάχιστον όριο και κατά από 100 ευρώ. Ειδικά για όσους αποδεδειγμένα βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία οι δόσεις μπορεί να φτάσουν έως και 48″.

ΕΣΤΙΑ: «Δίαυλος αισιοδοξίας. Αντίβαρο στην καταστροφολογία των ΜΜΕ».

Η εφημερίδα τονίζει ότι «προτού καλά-καλά στεγνώση η μελάνη του κειμένου της συμφωνίας του Eurogroup, το οποίο δίδει ανάσα στην ελληνική οικονομία, τα ελληνικά μέσα ενημερώσεως άρχισαν να επιδίδωνται σε μηδενισμό».

Η ΑΥΓΗ: «Φούσκα η «λύση». Νέα ληστεία στα ταμεία».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «στον αέρα βρίσκεται η απόφαση του Eurogroup για το δημόσιο χρέος και το χρονοδιάγραμμα της δόσης, καθώς στηρίζεται σε απίθανες προϋποθέσεις. Με νέο «κούρεμα» στα ήδη αποδεκατισμένα αποθεματικά τους απειλούνται τα ασφαλιστικά ταμεία για να επιτύχει η επαναγορά ομολόγων!».

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: «Συντάξεις. Ολες οι αλλαγές για τους αυτοαπασχολουμένους».

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι «σημαντικές αλλαγές στη συνταξιοδότηση των αυτοαπασχολουμένων (μηχανικοί, γιατροί, νομικοί) επέρχονται με βάση το νέο νόμο».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Μαυρογιαλούρος στο facebook».

Η εφημερίδα υποστηρίζει «φαρσοκωμωδία Αντώνη Σαμαρά μέσω facebook με βίντεο ενός λεπτού, που θύμιζε τα καθρεφτάκια που πρόσφεραν κάποτε οι αποικιοκράτες στους ιθαγενείς για να αρπάξουν τον πλούτο των χωρών τους. Τώρα ο αρχηγός της Ν.Δ., με χολιγουντιανή μουσική υπόκρουση, απευθύνθηκε στους Νεοέλληνες για να τους πει με στόμφο ένα σωρό κοινοτοπίες και για να θέσει ξανά το αφελές δίλημμα «ή θα ξεπεράσουμε τον εαυτό μας ή θα αφήσουμε την Ιστορία να μας γυρίσει την πλάτη»».

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ: «Ο Μπερίσα θέλει και την Πρέβεζα στη μεγάλη Αλβανία».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «η

Keywords
Αναζητήσεις
κρονια αδελφοτητα, kronia adelfothta
Τυχαία Θέματα