Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην πιο «ζουμερή» εκδοχή της – Οι παπαράτσι εμφάνισαν τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της! [εικόνες]

15:51 3/8/2015 - Πηγή: KoolNews

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τις διακοπές στη Μύκονο και απαλλαγμένη πλέον από τα δύσκολα ωράρια και τις απαιτήσεις της πρωινής της εκπομπής, μοιάζει να απολαμβάνει τις βόλτες στα γραφικά σοκάκια και το… φαγητό.

Η παρουσιάστρια, μοιάζει να πήρε τα κιλάκια της τον τελευταίο μήνα, με τους παπαράτσι να εκμεταλλεύονται το «λαβράκι» και να δίνουν στη δημοσιότητα τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό στις κοσμικές παραλίες της Μυκόνου.

Αυτή τη φορά, επέλεξε

ολόσωμο φλοράλ μαγιό και έκανε ακομπλεξάριστη τις βουτιές της, με τους φωτογράφους να καραδοκούν για το… ξεμπρόστιασμα της περσόνας! Σε καμία περίπτωση, πάντως, δε μπορούμε να σχολιάσουμε αρνητικά το κορμί της, καθώς η πιο ζουμερή της φιγούρα είναι και πολύ πιο θελκτική.

Πώς την προτιμάτε;

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην πιο «ζουμερή» εκδοχή της – Οι παπαράτσι εμφάνισαν τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της! [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα