Η κηδεία του Κόλα στην Αλβανία – Δεν ήταν εγκληματίας, δηλώνει η οικογένειά του

«Έμαθα για τον θάνατο του παιδιού μου, την ώρα που άνδρες της Αλβανικής Αστυνομίας είχαν περικυκλώσει το σπίτι μου και προχωρούσαν σε προσαγωγές όλων των συγγενών. Δε μου είπαν τα κακά νέα αμέσως», δήλωσε σε κανάλι της Αλβανίας ο πατέρας του Μάριον Κόλα. Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η κηδεία του κακοποιού, που έχασε τη ζωή του σε συμπλοκή με άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

«Πρώτα κατέστρεψαν το σπίτι

μου και μετά με έστειλαν στο αστυνομικό τμήμα του Σκόντερ. Πίστευαν πως ο Μαριάν είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι του. Λίγο αργότερα, η γυναίκα μου, μου τηλεφώνησε και μου είπε τι είχε συμβεί στον γιο μας. Η Ελληνική Αστυνομία έκανε ό,τι ήθελε», συνέχισε ο πατέρας του Κόλα.

Στην κηδεία βρέθηκαν συγγενείς του Αλβανού, που ήταν ντυμένοι στα μαύρα, ενώ δηλώσεις έκανε και ο θείος του Κόλα, που δήλωσε πως το βράδυ της δολοφονίας της 25χρονης Κατερίνας στα Ισθμια, ο κακοποιός ήταν στο χωριό του στην Αλβανία. «Ηρθαν στο σπίτι μου, πιστεύοντας πως είχα προσφέρει καταφύγιο στον Μαριάν και μου είπαν πως έψαχναν για έναν εγκληματία. Ο Μαριάν δεν ήταν εγκληματίας, γιατί ήταν στην Αλβανία, όταν σκοτώθηκε αυτή η Ελληνίδα».

Δείτε το βίντεο...

Keywords
Τυχαία Θέματα