Η Κατερίνα Καινούργιου μας παρουσιάζει τον αδερφό της: «Είναι ο άγγελός μου, η αληθινή αγάπη» [εικόνα]

14:52 1/4/2016 - Πηγή: KoolNews

Μπορεί μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο που συζητήθηκε έντονα από τις εκπομπές, η Κατερίνα Καινούργιου δε χάνει ευκαιρία να ικανοποιεί με τον τρόπο της τα αγαπημένα πρόσωπα που βρίσκονται καθημερινά στη ζωή της.

Η Κατερίνα το βράδυ της Πέμπτης απόλαυσε το γεύμα της παρέα με τον άνδρα της ζωής της. Αυτός φυσικά δεν είναι άλλος από τον αδερφό της, Πάνο. Οι δυο τους πέρασαν λίγες ώρες εκτός σπιτιού, ενώ δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν μαζί και να ανεβάσουν το στιγμιότυπο από την έξοδο τους στο Instagram.

«Ο

άγγελός μου! Ο αδερφός μου, αληθινή αγάπη. Καλό βράδυ σε όλους», έγραψε ως λεζάντα κάτω από την φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Δεν είναι, εξάλλου, λίγες οι φορές που η ίδια σε συνεντεύξεις της αλλά και μέσα από την εκπομπή της «Λόγω TiVis», έχει μιλήσει με τα πιο γλυκά και όμορφα λόγια για τον αδερφό της.

Πηγή: ToraTora.gr

The post Η Κατερίνα Καινούργιου μας παρουσιάζει τον αδερφό της: «Είναι ο άγγελός μου, η αληθινή αγάπη» [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα