Η Γκουίνεθ Πάλτροου παρουσιάζει την κόρη της Apple και είναι φτυστές! [εικόνα]

20:39 8/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό! Η Γκουίνεθ Πάλτροου ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία με την κόρη της Apple και η ομοιότητα τους είναι εντυπωσιακή!

Η 11χρονη Apple κληρονόμησε την ομορφιά της μητέρας της και βλέποντάς την νιώθουμε ότι ζούμε déjà vu. Η μικρή είναι ολοζώντανη η εικόνα της μητέρας της σε όλα ιδίως αν ανατρέξουμε στην δεκαετία του 90.

Η

Πάλτροου δημοσίευσε αυτήν την φωτογραφία μία μέρα πριν την έναρξη του Super Bowl, όπου ο πατέρας της μικρής τραγουδιστής του βρετανικού ροκ συγκροτήματος Coldplay, Κρις Μάρτιν εμφανιζόταν στην σκηνή.

H Apple είναι η μεγαλύτερη κόρη της πρωταγωνίστριας της ταινίας «Shakespeare in Love» και του τραγουδιστή των Coldplay. Γεννήθηκε στις 14 Μαϊου του 2014 λίγους μήνες μετά τον γάμο των γονιών της.

Τον Απρίλιο του 2011 το ζευγάρι απέκτησε τον γιο του Μωυσή και προς έκπληξη όλων το 2014 ανακοίνωσε το διαζύγιό του κατά την διάρκεια των οικογενειακών διακοπών στις Μπαχάμες.

Η φωτογραφία μητέρας και κόρης στο Instagram μέσα σε λίγες ώρες μάζεψε περισσότερα από 75.000 likes και αμέτρητα σχόλια.

The post Η Γκουίνεθ Πάλτροου παρουσιάζει την κόρη της Apple και είναι φτυστές! [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα