Η Γκαγκάκη «αδειάζει» τον Μουρατίδη για όσα είπε για το νέο X-Factor

16:16 2/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Τη δική της απάντηση θέλησε να δώσει μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram η Κατερίνα Γκαγκάκη έπειτα από τις προκλητικές δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός πριν λίγες ημέρες ρωτήθηκε για το X-Factor που επιστρέφει μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο ίδιος, όπως και η Κατερίνα Γκαγκάκη, δεν θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή του σόου τραγουδιού.

Ο Νίκος Μουρατίδης τόνισε πως έμαθε για τις οντισιόν που έγιναν στη Θεσσαλονίκη

και ήτανε χάλια. Μάλιστα ο ίδιος έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά λέγοντας πως εκείνος και η Κατερίνα Γκαγκάκη θα… ανοίγουν σαμπάνιες από τη χαρά τους, αφού θεωρεί αποτυχημένη την πορεία του σόου.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη βλέποντας τις δηλώσεις να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση ξεκαθαρίζοντας το θέμα:

«Αντι εμού δεν έχω μάθει ούτε αφήσει να μιλήσει κάποιος πoτέ μέχρι τώρα. Επαγγελματικά και αξιακά δεν το επιτρέπω. Συνήθως σέβομαι το χιούμορ και αναγνωρίζω τις υπερβολές και τους μικρόψυχους τίτλους στους οποίους μπορεί να οδηγήσει. Συνήθως όμως. Όχι πάντα. Και αναγνωρίζω, δε σημαίνει ότι συγχωρώ. Ειδικά όταν αγγίζει σοβαρές προσπάθειες και δουλειές αξιώσεων από φίλους. Όπως το νέο Χ-Factor», έγραψε ξεκαθαρίζοντας τη θέση της.

Άραγε τι έχει να πει ο Νίκος Μουρατίδης μετά από αυτό;

Πηγή: ToraTora.gr

The post Η Γκαγκάκη «αδειάζει» τον Μουρατίδη για όσα είπε για το νέο X-Factor appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα